Başarılı ekran yüzü Ekotürk ile anlaştı

Başarılı sunucu Öykü Cengiz yeni yayın döneminde Ekotürk ekranlarında yer alacak. Cengiz, hafta içi her gün Sabah Ekran’ı isimli programla izleyicilerle buluşacak.

Yeni yayın döneminde kadrosuna önemli isimleri katan Ekotürk, son olarak başarılı sunucu Öykü Cengiz ile anlaştı.

Hafta içi her sabah saat 07.00'de Sabah Ekran’ı isimli programla izleyicilerle buluşacak olan Cengiz, güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu. 

Cengiz yaptığı paylaşımda "Artık Ekotürk’teyim... Çarşamba günü itibariyle hafta içi her sabah 07.00-09.00 Ekotürk ekranlarına bekleriz." ifadesini kullandı.

Başarılı ekran yüzü Ekotürk ile anlaştı

ÖYKÜ CENGİZ KİMDİR?

Televizyon dünyasına ilk olarak çevirdiği reklam filmleri ile adımını atan Öykü Cengiz 16 Ocak'ta İstanbul’da doğdu. 19 yaşında bir müzik kanalında müzik eğlence programı ile izleyicilerin karşısına geçti.

21 yaşında Gülgün Feyman’ın kendisini haber spikerliğine teşvik etmesiyle program sunuculuğundan haber spikerliğine geçiş yaptı. İlk olarak Kuşdili Eğitim Merkezi’nin eğitmenleri Gülgün Feyman, Attila Sarıkayalı, Bülent Özveren, Orhan Ertanhan, Gökhan İçöz’den diksiyon dersleri aldı. 2002 senesinde İstanbul tv haber merkezinde redaktör olarak çalışmaya başladı ve kısa bir süre sonra ana haber spikeri Murat Atıl’ın desteğiyle ana haberde yardımcı spiker olarak haber sunmaya başladı.

Çeşitli televizyon kanallarında sabah ve gece spikeri olarak görev aldı. “Kırık Hayatlar”, “Tatil Sabahı” ve “Hoş Vakitler” adlı haber ve söyleşi programları da hazırlayıp sunan Öykü Cengiz, çeşitli televizyon kanallarında haber spikerliği ve program sunuculuğu yapmıştır.

Cengiz, son olarak TYT Türk kanalında yayınlanan "Öykü Cengiz'le Bu Sabah" adlı programı sunmuştur.

Başarılı ekran yüzü Ekotürk ile anlaştı ile ilgili etiketler öykü cengiz EKOTÜRK proğram sunucu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.