'Başaramayacaklar, demokrasiyi daha ileri götüreceğiz'

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Adli Yargı ve İdari Yargı Hazırlık Eğitimlerinin Açılış Töreni"nde konuşma yaptı. Bakan Gül, emekli amirallerin bildirisine ilişkin yaptığı açıklamada, "Millet iradesini ortaya koyduktan sonra bu iradenin karşısında duranlara asla müsaade edilmeyecektir. Başaramayacaklar, demokrasiyi daha ileri götüreceğiz" dedi.

Adalet Bakanı Gül, 'Adli Yargı ve İdari Yargı Hazırlık Eğitimlerinin Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, 104 amiralin imza attığı bildiriye değindi.

"VESAYETÇİLER KARŞISINDA GÜÇLÜ SİYASET VAR"

Demokrasinin ileri taşınacağını vurgulayan Bakan Gül, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Hala demokrasi hukuk nöbeti yargı mensupları tarafından yerine getirilmektedir. Millet iradesini geri götürmek isteyenler bilsin ki demokrasi asla geriye gitmeyecektir. Başaramayacaklar, demokrasimizi ileriye götüreceğiz. Vesayetçiler karşısında güçlü siyaset var. Ülkemizi geriye götürmek isteyen vesayetçi zihniyetin muvaffak olması mümkün değildir."

'Başaramayacaklar, demokrasiyi daha ileri götüreceğiz' ile ilgili etiketler Abdulhamit Gül Adalet Bakanı bakan gül amiral bildiri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.