Başakşekir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer: Hedefimiz tur atlamaktı bunu başardık

Medipol Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, zor bir eşleşme olmasına rağmen tur atladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Sözer, "Zor bir takımdı Netanya. Bizi çok zorladılar. Her maç çok zor." dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Başakşehir, rövanş maçında Maccabi Netanya'ya konuk oldu. Maçı, Youssouf Ndayishimiye'nin golüyle 1-0 kazanan Başakşehir, bir üst tura yükselen taraf oldu.

Karşılaşmanın ardından Medipol Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer mücadeleyi değerlendirdi:

Erdinç Sözer açıklamasında, "Takımı ve teknik ekibi tebrik etmek gerekiyor. Bazı bölümlerde daha baskın oynayabilirdik. Hedefimiz tur atlamaktı bunu başardık, tüm takıma tebrikler. Bazı pozisyonlarda daha iyi olabilirdik. Zor bir maç oldu. Bu motivasyonu takımda görmemiz bizi çok mutlu etti. Zor bir takımdı Netanya. Bizi çok zorladılar. Her maç çok zor. İyi hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

Başakşekir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer: Hedefimiz tur atlamaktı bunu başardık ile ilgili etiketler Medipol Başakşehir Maccabi Netanya UEFA Avrupa Konferans Ligi Erdinç Sözer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.