Başakşehir'i Ziraat Türkiye Kupası'ndan eleyen Bodrumspor gözünü şampiyonluğa dikti

TFF 2. Lig'de 15. maçta topladığı 26 puanla 6. sırada bulunan Bodrumspor'un, Süper Lig'deki son 6 maçında 16 puan toplayan Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir'i Kupa'dan elemesinin yankıları sürüyor. Yeşil-Beyazlılar'ın hafta sonu evinde Hekimoğlu'yla oynayacağı maç öncesi "Pazar günü dolduruyoruz stadı, bu sene şampiyonuz" duygusu hakim...

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda Süper Lig'in formda ekibi Medipol Başakşehir'i normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 berabere biten maçta seri penaltılarla 4-2 mağlup ederek eleyen 2. Lig ekibi Bodrumspor, büyük coşku yaşadı.

stanbul'dan turla dönüp adını tüm Türkiye'ye duyuran Yeşil-Beyazlılar, Squid Game dizisinden esinlenerek bir paylaşım yaptı. Başakşehir'in kuruluş yılına vurgu apılan paylaşımda, "Oyuncu 2014 Elendi" görseli takipçiler tarafından beğeni topladı. 

KUPA'DA "FAVORİ" OLMAZ

TFF 2. Lig'de de zirve mücadelesi veren Bodrumspor'da kupa galibiyeti tüm camiayı sevince boğarken, teknik direktör İsmet Taşdemir takımı tebrik etti.

Zorlu bir 120 dakikayı geride bıraktıklarını belirten Taşdemir, "Kupada favori takım diye bir şey olmadığını görüyoruz. Her takım, her takımı elebiliyor. Biz de Süper Lig'in en çıkışta olan ekibini eledik. Bizim için büyük prestij oldu. Ligde de çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Kupa galibiyeti hepimize büyük moral verdi. Bu maçı geride bırakacağız ve pazar günü evimizde oynayacağımız Hekimoğlu Trabzon müsabakasına odaklanacağız" dedi. 

Başakşehir'i Ziraat Türkiye Kupası'ndan eleyen Bodrumspor gözünü şampiyonluğa dikti

Başakşehir'i Ziraat Türkiye Kupası'ndan eleyen Bodrumspor gözünü şampiyonluğa dikti ile ilgili etiketler Ziraat Türkiye Kupası Başakşehir bodrumspor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.