Başakşehir'den resmi açıklama: Sözleşmesi sona eren Tolga Ciğerci ile yollarımız ayrılmıştır

Başakşehir'de ayrılık! Kulüpten yapılan açıklamada, "Turuncu-lacivertli formamız altında 1.5 sezondur oynayan ve sözleşmesi sona eren Tolga Ciğerci ile yollarımız ayrılmıştır" denildi.

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de bir ayrılık yaşandı. İstanbul temsilcisinden yapılan açıklamada, orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci ile yolların ayrıldığı belirtildi.

İŞTE BAŞAKŞEHİR'İN AÇIKLAMASI:

"Turuncu-lacivertli formamız altında 1.5 sezondur oynayan ve sözleşmesi sona eren Tolga Ciğerci ile yollarımız ayrılmıştır. Başarılı futbolcuya kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz."

Başakşehir'den resmi açıklama: Sözleşmesi sona eren Tolga Ciğerci ile yollarımız ayrılmıştır ile ilgili etiketler Süper Lig Başakşehir Tolga Ciğerci
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.