Başakşehir'den 'Milli Dayanışma' için 2 milyon TL

Cuhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüsü ile mücadele kapsamında Milli Dayanışma Kampanyası başlatarak 7 maaşını bağışladığını açıklamıştı. Başkan Erdoğan'ın "7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum Devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için 'Milli Dayanışma Kampanyası' başlatıyoruz.'Biz bize yeteriz Türkiyem" diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na destekler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Türkiye'nin birçok yerinden yardımlar gelmeye devam ediyor.

Medipol Başakşehir, milli dayanışma kampanyasına yönetim kurulundan 1 milyon 14 bin TL; futbolcular, teknik ekip ve personelden ise 1 milyon TL ile toplamda 2 milyon 14 bin TL ile katılım gösterildiğini açıkladı.

Başakşehir'in konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı milli dayanışma kampanyasına İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü olarak tam destek veriyoruz.

Devletimizin ihtiyaç sahiplerine destek olma çalışmasına kulübümüz adına yönetim kurulumuz 1 milyon 14 bin TL; futbolcularımız, teknik ekibimiz ve personelimiz de 1 milyon TL olmak üzere toplam 2 milyon 14 bin TL ile katkıda bulunmuştur.

Her zaman olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin yanındayız. Bu zor günleri el ele vererek hep birlikte aşacağız. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için.

 

Başakşehir'den 'Milli Dayanışma' için 2 milyon TL ile ilgili etiketler Başakşehir Koronavirüs Korona Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.