Başakşehir'den iki kiralık oyuncusu Salih Uçan ve Pizzi'ye teşekkür!

Süper Lig takımlarından Medipol Başakehir'de iki kiralık futbolcu Salih Uçan ve Pizzi ile yollar ayrıldı. İşte ayrıntılar. Salih Uçan, Başakşehir'de 9 maça çıkarken, toplamda 246 dakika süre aldı. Gol ve asist katkısı yapamadı. Pizzi ise, Başakşehir'de 10 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Toplamda 264 dakika süre aldı.

Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir, Pizzi ve Salih Uçan'ın kiralık sözleşmelerinin sona erdiğini açıkladı.

Salih Uçan için yapılan açıklamada "Turuncu-lacivertli formamız altında devre arasından bu yana başarıyla oynayan Salih Uçan'ın kiralık sözleşmesi sona ermiştir. Milli futbolcuya kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz" denildi.

Salih Uçan, Başakşehir'de 9 maça çıkarken, toplamda 246 dakika süre aldı. Gol ve asist katkısı yapamadı.

Pizzi için yapılan açıklamada ise "Turuncu-lacivertli formamız altında devre arasından bu yana başarıyla oynayan Pizzi'nin kiralık sözleşmesi sona ermiştir. Portekizli futbolcuya kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Pizzi, Başakşehir'de 10 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Toplamda 264 dakika süre aldı.

Başakşehir'den iki kiralık oyuncusu Salih Uçan ve Pizzi'ye teşekkür! ile ilgili etiketler Süper Lig Başakşehir Salih Uçan Pizzi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.