Derbi öncesi Başakşehir'den Galatasaray'a ilginç gönderme...

Süper Lig şampiyonunun belirleneceği derbi mücadelesi öncesinde Başakşehir'den rakibi Galatasaray'a dikkat çeken bir gönderme geldi...

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında şampiyonluk düğümü çözülüyor... Medipol Başakşehir, şampiyonluk yolundaki kritik maçta bugün Galatasaray'a konuk olacak.

Kazanan takımın şampiyonluğa ulaşacağı mücadele Türk Telekom Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak.

Galatasaray ile Medipol Başakşehir'in ligin ilk yarısında Başakşehir'de yaptığı maç 1-1 sona ermişti. Şampiyonluk yolunda genel averajdan önce ikili averajın önemli olması sebebiyle bu maçta kazanan takım 3 puan öne geçecek ve ligin bitimine 1 hafta kala zirveyi garantileyecek.

Derbi öncesi Başakşehir'den Galatasaray'a ilginç gönderme...

Medipol Başakşehir'de bu karşılaşma öncesinde tedavisi süren kaptan Emre Belözoğlu'nun durumu belirsizliğini koruyor.

- BAŞAKŞEHİR ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR!

Şampiyonluk maçına çıkacak Başakşehir, Türkiye'nin yeni derbisi öncesi iddialı bir paylaştım yaptı. İstanbul ekibi, "Daha önce hiç şampiyonluk sabahına uyanmamıştık" dedi ve rakibine karşılaşmadan zaferle çıkacağı mesajını gönderdi.

Derbi öncesi Başakşehir'den Galatasaray'a ilginç gönderme... - Resim : 2

Ev sahibi Galatasaray ise sosyal medyada, "BugünGünlerdenGALATASARAY #KON2ANTRA2YON #GSvBŞK" paylaşımı yapmakla yetindi.

Derbi öncesi Başakşehir'den Galatasaray'a ilginç gönderme... - Resim : 3

 

Derbi öncesi Başakşehir'den Galatasaray'a ilginç gönderme... ile ilgili etiketler Galatasaray Başakşehir Spor Toto Süper Lig Emre Belözoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.