Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp Fatih'te polislere saldırmıştı: Bir cinayeti daha ortaya çıktı

İstanbul Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaraladıktan sonra Fatih'te kimlik kontrolü yapan polislere saldıran Güven Güler'in bir cinayet daha işlediği ortaya çıktı. Polis ekiplerinin yakaladığı Güler'in saklanmak için amcasının evine gittiği ancak tepki görünce yengesini öldürdüğü öğrenildi.

İstanbul Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralayan ardından Fatih'te iki polisi vuran, saklandığı viyadük altında yakalanan Güven Güler'in bir cinayeti daha ortaya çıktı.

Zanlının 19 Eylül 2022 tarihinde saat 03.00 sıralarında arkadaşı Ergül Maden'i öldürdükten sonra, yanına 17 yaşındaki A.A.'yı alarak bu kez Küçükçekmece'de bulunan Celal M. adlı arkadaşına gittiği tespit edildi. Şüphelinin aralarında çıkan tartışma sonucu Celal M.'yi de tabancayla vurarak öldürdüğü belirlendi.

SAKLANMA İSTEĞİ KABUL EDİLMEYİNCE KURŞUN YAĞDIRMIŞ

Polis soruşturmasında şüphelinin daha sonra amcasının evine giderek saklanmaya çalıştığı ancak tepki görünce bu kez yengesi Güllü Güler'i öldürdüğü, ardından aynı binada oturan eniştesi Adem Tepe ve eşi Sevim Tepe'yi vurarak yaraladığı belirlendi.

Şüphelilerin sorgusuna Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliğinde devam ediliyor.

Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp Fatih'te polislere saldırmıştı: Bir cinayeti daha ortaya çıktı ile ilgili etiketler Başakşehir Fatih semti polis Saldırı cinayet Güven Güler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.