Başakşehir ve Konyaspor'un Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda rakiplerini eleyen Medipol Başakşehir ve Konyaspor'un 3. Eleme Turu'ndaki rakipleri belli oldu. Medipol Başakşehir, İzlanda ekibi Breidablik ile, Konyaspor ise Vaduz ile karşılaşacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda Başakşehir ve Konyaspor tur atladı. Başakşehir 2. Ön Eleme turunda İsrail temsilcisi Maccabi Netanya'yı 1-1 ve 1-0'lık skorlarla eleyerek adını bir üst tura yazdırdı.

Başakşehir ve Konyaspor'un Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu

RAKİPLER, İZLANDA EKİBİ BREIDABLIK VE LIECHTENSTEIN TEMSİLCİSİ VADUZ

Konyaspor ise Belarus ekibi BATE Borisov'u 3-0 ve 2-0 gibi net skorlarla geçti. Bu sonuçların ardından Başakşehir 3. Ön Eleme Turu'nda İzlanda ekibi Breidablik ile eşleşirken, Konyaspor'un rakibi ise Liechtenstein takımı Vaduz oldu.

İHA

Başakşehir ve Konyaspor'un Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu ile ilgili etiketler Konyaspor Medipol Başakşehir UEFA Avrupa Konferans Ligi Rakipler belli oldu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.