Medipol Başakşehir'ı tek golle geçen Trabzonspor'dan 7'de 7

Trabzonspor fırtınasını koronavirüs de dindiremedi... 3'ü kaleci olmak üzere 7 futbolcusunun testi pozitif çıkan Bordo-Mavililer, 26. haftanın açılış maçında Medipol Başakşehir'i deplasmanda 1-0 mağlup etti. Bordo-Mavililer'e galibiyeti getiren golü Yusuf Sarı attı.

Trabzonspor, Süper Lig'in 26. haftasının açılış maçında Medipol Başakşehir'i deplasmanda 0-1 mağlup etti. Bordo-Mavililer'e 3 puanı getiren golü 79'da Yusuf Sarı attı. 23 yaşındaki forvet 78'de oyuna girip 1 dakika sonra beceri dolu bir golle Karadeniz ekibinin galibiyet serisini 7 maça taşıdı. 

3 kalecisini koronavirüs nedeniyle oynatamayan Trabzonspor'da 4 futbolcunun daha testi pozitif çıkmıştı. Takımın en değerli ismi olan Anthony Nwakaeme'yi de kart cezası nedeniyle oynatamayan Bordo-Mavililer, 11 eksikle geldiği zorlu deplasmanda yenilmezlik serisini 10 maça, galibiyet serisini ise 7 maça çıkardı. Trabzonspor'un kalesini koruyan 18 yaşındaki Arda Moradaoğlu, 90+4'te çok kritik bir kurtarışa imza attı.

KOCAMAN KEHANET!

Üst üste 5. mağlubiyetini alarak 24 puanda kalan Medipol Başakşehir, yeni teknik direktörü Aykut Kocaman yönetiminde 4 maçta sadece 1 gol atabildi. Kocaman, maç öncesi röportajında, "Bu takım antrenörsüz çıksa son 7 maçına bu sonuçları almazdı. Kuvvetli bir kadro fakat yaşadığımız bir gerçek var; düşme hattındayız... Arka arkaya 6 maç kazanmış Trabzonspor, 4 maç üst üste kaybetmiş Başakşehir... Bir seri bozulacak gibi görünüyor" demişti.

Puanını 48'e yükselten Trabzonspor 27. haftada evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Medipol Başakşehir'ı tek golle geçen Trabzonspor'dan 7'de 7

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Rafael, Duarte, Epureanu, Hasan Ali, Azubuike, Mehmet Topal, Berkay, Deniz Türüç, Junior Fernandes, Crivelli

TRABZONSPOR: Kağan, Kamil Ahmet, Edgar Ie, Hugo, Faruk Can, Flavio, Berat, Yunus Mallı , Bakasetas, Ekuban, Djaniny

Dk. 25 TEHLİKE! Maçın en net tehlikesi Trabzonspor'dan... Ekuban'ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Yunus Mallı, kaleci Mert Günok'u geçti, kale boştu ama açısı daralan gurbetçi futbolcu içeriye çevirdi, Djaniny'den önce Leo Duarte topu son anda dışarı attı.

Dk. 38 ZORUNLU DEĞİŞİKLİK 25'te Vitor Hugo'yla girdiği hava topu mücadelesinde sakatlanan Deniz Türüç oyuna devam edemedi. İğneyle bir süre devam etmek isteyen milli futbolcu 10 dakika dayanabildi. Deniz Türüç'ün yerine Gulbrandsen girdi.

Dk. 45 OYNA DEVAM! Başakşehir soldan etkili geldi. Hasan Ali Kaldırım ceza sahası içinde sahaya kaptan olarak çıkan Kamil Ahmet Çörekçi'yi geçmek isterken yerde kaldı. Hakem Halil Umut Meler oyna devam dedi.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı. Bordo-Mavililer'in lise son sınıfa giden kalecisi Arda Moradaoğlu ilk yarıda yere bile yatmadı...

Medipol Başakşehir'ı tek golle geçen Trabzonspor'dan 7'de 7 - Resim : 2

Dk. 66 İLK İSABETLİ ŞUT Maçtaki ilk isabetli şut Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas'tan geldi. Yunan orta sahanın ceza sahası dışından sert vuruşunda top Mert Günok'ta kaldı.

Dk. 79 GOL! 78'de Yunus Mallı'nın yerine oyuna giren Yusuf Sarı, 79'da golünü attı. Bireysel çabasıyla orta sahadan rakip kaleye kadar topu getiren Yusuf'tan tek kişilik şok: 0-1.

Medipol Başakşehir'ı tek golle geçen Trabzonspor'dan 7'de 7 ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Aykut Kocaman Medipol Başakşehir Yusuf Sarı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.