Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu Kayserispor mağlubiyetini değerlendirdi: Takımımızın en kötü oyununa şahit olduk...

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 1-0’lık Yukatel Kayserispor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Geldiğimiz günden beri takımımızın en kötü oyununa şahit olduk” dedi.

Medipol Başakşehir, ligin 22. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kayserispor’a 1-0 mağlup oldu.

''TAKIMIMIZIN EN KÖTÜ OYUNUNA ŞAHİT OLDUK''

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, “Bugün geldiğimiz günden beri takımımızın en kötü oyununa şahit olduk. Bizlerinde bu anlamda sorumluluk alması gerekiyor. Biz de belki kulübede takıma eşdeğer bir performans göstermiş olabiliriz. Üzgünüm. Kayserispor’u enerjisinden, oynama isteğinden ve 3 puandan dolayı tebrik ediyorum.

''DERS ÇIKARIP YOLUMUZA DEVAM ETMELİYİZ''

Gerçekten geldiğimiz günden beri en kötü futbolumuzu oynadık. Ders çıkarıp yolumuza devam etmek için bundan sonra çalışmalarımıza 2 gün sonra hemen başlayacağız. 1 bay haftamız var. Ondan sonrasını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu Kayserispor mağlubiyetini değerlendirdi: Takımımızın en kötü oyununa şahit olduk... ile ilgili etiketler Kayserispor Başakşehir Süper Lig Spor Toto Süper Lig Emre Belözoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.