Başakşehir şampiyon olursa 413 milyon kazanacak

Süper Ligin lideri Medipol Başakşehir, bugün HES Kablo Kayserispor maçından galibiyetle ayrılması halinde hem şampiyonluğa hem de büyük bir maddi gelire de sahibi olacak. Turuncu lacivertliler, Süper Lig’deki başarısının karşılığında yaklaşık 142 milyon TL’yi kasasına koyacak.

Lider Medipol Başakşehir, bugünkü HES Kablo Kayserispor maçından galibiyetle ayrılması halinde şampiyonluğa ulaşacak. Hürriyet'te yer alan haberde, Süper Lig’deki başarısının karşılığında yaklaşık 142 milyon TL’yi kasasına koyacak olan turuncu lacivertliler, halen yoluna devam ettiği Avrupa Ligi’nden şu ana kadar 13 milyon Euro (115 milyon TL) kazandı.

Başakşehir şampiyon olursa 413 milyon kazanacak

UEFA'DAN MÜTHİŞ GELİR

İpi göğüslemesi durumunda Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılacak Başakşehir, katılım ve yayın gelirleriyle birlikte UEFA’dan yaklaşık 20 milyon Euro (156 milyon TL) alacak. Turuncu lacivertliler gerek Avrupa Ligi’nde ve gerekse Şampiyonlar Ligi’nde kazanacağı her puana karşılık UEFA’dan ciddi miktarlarda para ödülü almaya devam edecek.

 

Başakşehir şampiyon olursa 413 milyon kazanacak ile ilgili etiketler TFF Süper Lig Cemil Usta Sezonu UEFA Süper Lig Medipol Başakşehir şampiyonluk geliri Cemil Usta Sezonu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.