Başakşehir PSG maçını şifresiz veren kanallar listesi! CBC Sport şifresiz nasıl izlenir?

UEFA Şampiyonlar Ligi H grubu ikinci maçında Başakşehir kendi sahasında Paris Saint Germain (PSG) ile karşı karşıya geliyor. Başakşehir PSG maçını şifresiz veren kanallar listesi! İşte Başakşehir PSG maçını şifresiz izlemenin yolları.

Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Başakşehir, grubundaki ikinci maçında Fransız devi PSG’yi kendi evinde Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda konuk ediyor. İlk maçında Alman ekibi Leipzig’e deplasmanda 2-0 yenilen Başakşehir, zorlu maçta puan ya da puanlar ile PSG’ye sürpriz yaratmak istiyor. Peki, Başakşehir PSG maçı şifresiz hangi kanalda yayınlanacak? CBC Sport şifresiz nasıl izlenir?

28 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.55’de başlayacak olan Başakşehir PSG maçı beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Futbolseverler ayrıca Başakşehir PSG maçını şifresiz olarak CBC Sport kanalından da izleyebilecekler.

Gruptaki ilk maçlarda Başakşehir deplasmanda Leipzig’e 2-0 kaybederken; PSG’de kendi evinde Manchester United’a 2-1 kaybetmişti. Başakşehir hem tarihinde ilk kez PSG ile hem de bir Fransız takımı ile mücadele verecek. Türk takımları son 5 maçında sadece Galatasaray’a kaybeden PSG diğer bütün karşılaşmalardan galibiyet ayrılmasını bilmişti.

Stat: Başakşehir Fatih Terim Stadyumu
Tarih: 28 Ekim 2020 Çarşamba
Saat: 20.55
Yayın: beIN SPORTS 1 & CBC Sport (Şifresiz)

Başakşehir PSG maçını şifresiz veren kanallar listesi! CBC Sport şifresiz nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Başakşehir Paris Saint-Germain PSG UEFA Şampiyonlar Ligi UEFA
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.