Başakşehir Manchester United maç özeti izle 2-1!

Başakşehir Manchester United maç özeti izle! Şampiyonlar Ligi’nde Başakşehir ile Manchester United arasında oynanan maçın geniş özeti ve gollerini haberimizden izleyebilirsiniz.

Başakşehir Manchester United geniş özet izle! Şampiyonlar Ligi maçında Başakşehir ile Manchester United takımları kozlarını Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda paylaştı. Grubun bu en önemli maçında Başakşehir kendi sahasında İngiliz devi Manchester United 2-1 önde.

Karşılaşmada Başakşehir’in gollerini 12. dakikada Demba Ba ve 40. dakikada Visca kaydederken; Manchester United’ın tek golü ise şu ana kadar sadece 43. dakikada Martial’den geldi.

Başakşehir Manchester United maçının geniş özetini ve gollerini maç bitiminde aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz.

BAŞAKŞEHİR MANCHESTER UNİTED MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.