Başakşehir-Maccabi Netanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda temsilcimiz Başakşehir ile Maccabi Netanya kozlarını paylaşacak. Başakşehir, İsrail temsilcisini eleyerek turu geçmek istiyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Maccabi Netanya - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Yeni sezona Teknik Direktör Emre Belözoğlu yönetiminde iddialı bir başlangıç yapmak isteyen Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında deplasmanda İsrail temsilcisi Maccabi Netanya ile karşılaşacak.

Temsilcimizde sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Karşılaşmayı Hırvatistan Federasyonu’ndan Dario Bel yönetecek. Yardımcı hakemler ise Marjan Tomas ve Kruno Saric olacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan ilk maçta, İsrail ekibi Maccabi Netanya ile 1-1 berabere kalan temsilcimizin turu geçmesi için kazanması gerekiyor.

MACCABI NETANYA - BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDAN CANLI YAYINLANACAK?

Maccabi Netanya - Başakşehir maçı 28 Temmuz Perşembe günü saat 19:45'te TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

MACCABI NETANYA - BAŞAKŞEHİR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Maccabi Netanya: Amos, Konstantin, Gandelman, Shlomo, Sehovic, Enow, Karzew, Twumasi, Guiagon, Awraham, Zlatanovic.

Başakşehir: Volkan, Caiçara, Duarte, Ndayishimiye, Lucas Lima, Biglia, Serdar, Mahmut, Berkay, Deniz, Okaka.

 

Başakşehir-Maccabi Netanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak? ile ilgili etiketler Başakşehir Emre Belözoğlu İstanbul Maccabi Netanya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.