Başakşehir küme düşer mi? Aykut Kocaman cevapladı...

Medipol Başakşehir küme düşer mi? Süper Lig'de 8 maçtır 3 puanı bir arada göremeyen ve 5 maçtır mağlup olan "son şampiyon" küme düşme hattından kurtulamıyor. Evinde Trabzonspor'a 1-0 mağlup olan Turuncu-Lacivertliler'in geleceğine ilişkin herkesin merak ettiği bu soruyu, teknik direktör Aykut Kocaman cevapladı.

Medipol Başakşehir'in önlenemez düşüşü sürüyor... 26. haftanın açılış maçında evinde istim üstündeki Trabzonspor'a tek golle mağlup olan Turuncu-Lacivertliler'de mağlubiyet serisi 5 maça çıktı. 8 maçtır kazanamayan Başakşehir 24 puanda kaldı ve küme düşme hattından bir türlü çıkamıyor. Futbol kamuoyu ise son şampiyonun bu sene küme düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Medipol Başakşehir'in başında 4. maçında çıkan ve hala puanla tanışamayan tecrübeli teknik direktör Aykut Kocaman'a bu soru soruldu.

Başakşehir küme düşer mi? Aykut Kocaman cevapladı...

Tecrübeli teknik adam, şunları söyledi: "İlk defa grup enerjisi adına biraz iyiydik. Hemen hemen oyunun nereye gittiği belliyken amatörce bir gol yedik. Kazanmaya doğru gidiyorduk elimizden kaçıverdi. Dönemin aynası gibi oldu bu maç. Bu maç genel durumumuzun bir özeti gibiydi.

Kazanmak gerçekten bir alışkanlık, Trabzonspor bunu gösterdi. Kaybetmek de ne yazık ki arka arkaya olunca bir alışkanlık oluyor. Çok genç ve tecrübesiz bir kaleci vardı rakipte ve kaleyi sadece 1 şutun bulması her şeyi anlatıyor.

Oyuncu kalitesine baktığımızda bu noktalardan çıkacak bir takım olarak görünüyoruz. Kulübün büyüklüğü, takımın gücü... Küme düşmekle ilgili bunun gibi örnekler var deniyor. 'Acaba olabilir mi?' soruları var, olmuşluğu var ancak bunu geçebilecek kaliteye sahibiz. Birkaç hafta içinde toparlanacağımızı düşünüyorum.

Deniz Türüç, ciddi darbe aldı. Faul bile verilmedi. Rakip diziyle geliyor, görülmemesi garip. Ayrıca 49. dakikadaki Crivelli'nin pozisyonu mutlaka izlenmeli diye düşünüyorum. Tam topa hamle yaparken arkadan ciddi şekilde itme var. Geçiştirildi gibi."

Başakşehir küme düşer mi? Aykut Kocaman cevapladı... - Resim : 2

Takım kaptanı Mehmet Topal ise, "Durumumuz pek iç açıcı değil. Camiamızdan ve Başakşehir'i destekleyen herkesten özür diliyoruz. Şapkayı önümüze koyma vakti geldi. Sanırım hala hepimiz şampiyonluk rehavetindeyiz. Ama haftalar da çabuk geçiyor. Kimse kötü niyetli değil aslında. Şans da yok" ifadelerini kullandı.

Başakşehir küme düşer mi? Aykut Kocaman cevapladı... ile ilgili etiketler Aykut Kocaman Trabzonspor Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.