Kayserispor deplasmanda Başakşehir'i Mame Thiam'ın tek golüyle mağlup etti

Kayserispor'da 3. Hikmet Karaman dönemi iyi başladı.... Ayağının tozuyla çıktığı ilk maçta evinde Adana Demirspor'la 1-1 berabere kalan Kayseri ekibi, 3. haftada Başakşehir'i deplasmanda tek golle devirdi. 3 puanı getiren golü yeni transfer Mame Thiam attı. Aykut Kocaman'ın Başakşehir'i 3'te 0'la milli araya giriyor.

Süper Lig'in 3. haftasında Başakşehir'e konuk olan Kayserispor zorlu deplasmanda tek golle kazandı. İlk hafta teknik direktör değiştiren Sarı-Kırmızılılar'da 3. Hikmet Karaman dönemi 2 maçta 4 puanla başladı.

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Mame Thiam'ı 1.5 milyon euro bonservisle transfer eden Kayseri ekibi, yeni golcüsünün attığı golle 3 puana uzandı. Thiam henüz 4. dakikada attığı golle takımını öne geçirdi.

İlk 2 hafta mağlup olan Aykut Kocaman yönetimindeki Başakşehir, kalan dakikalarda tek kale oynasa da golü bir türlü bulamadı ve milli araya 3'te 0'la girdi.

Kayserispor deplasmanda Başakşehir'i Mame Thiam'ın tek golüyle mağlup etti

DOĞAN ALEMDAR'DAN VEDA MESAJI

Kayserispor'dan, Fransa Ligue 1 takımlarından Rennes'e transfer olan 18 yaşındaki kaleci Doğan Alemdar, teşekkür mesajı yayınladı.

Kayserispor alt yapısından yetişen ve geçen sezon A takımda 28 maça çıkan Doğan Alemdar, dün Rennes ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Teşekkür mesajı yayınlayan Doğan şu ifadeleri kullandı:

"Doğduğum büyüdüğüm toprağın yegane kulübü Kayserispor benim futbolda filizlenmeme sebep oldu. Beni genç bir fidan haline getirdi. Şimdi büyümek için toprağımdan ayrılsam da köklerim daima burada olacak. Çalışmak, kendimi geliştirmek için; yurt dışında adımı duyurmaya, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemi şerefle temsil etmeye, en önemlisi bugün Türk futbolunda Doğan Alemdar’ın var oluşunun en büyük sebebi değerli başkanım Berna Gözbaşı’nın bana verdiği emeklere karşılık olarak ben de kendisini gururlandırmaya, Kayserisporumun bana verdiği şansı değerlendirerek kariyerimdeki basamakları çıkmaya gidiyorum. Futbol hayatımda üzerimde emeği geçen kulüp çalışanları, kıymetli altyapı hocalarım ve çalışma arkadaşlarıma tek tek canı gönülden teşekkür ediyorum."

Kayserispor deplasmanda Başakşehir'i Mame Thiam'ın tek golüyle mağlup etti ile ilgili etiketler Kayserispor Hikmet Karaman Başakşehir Aykut Kocaman Mame Thiam Doğan Alemdar rennes
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.