Başakşehir için iyi iş çıkardı, şimdi imza atmaya gidiyor!

Fenerbahçe'nin tecrübeli teknik adamı Dick Advocaat yarın yeni takımıyla sözleşme imza atacağı iddia edildi

Dün Beşiktaş derbisinde son dakikada buldukları şans golüyle maçtan berabere ayrılan Fenerbahçe'nin Hollandalı teknik adamı Advocaat yarın Hollanda Milli takımıyla sözleşme imzalayacağı açıklandı.

Sezon sonu Fenerbahçe'den ayrılıacağını daha önceden duyuran Advocaat, teknik direktörlüğü bıracağını açıklamıştı. Daha sonra Hollanda Milli takımından gelen teklife sıcak bakan Advocaat bu teklifi kabul etti ve önümüzdeki yıllarda portakalların başına geçeceği imzayı yarın atacak.

Dick Advocaat Kimdir?

Dirk Nicolaas Advocaat (d. 27 Eylül 1947, Lahey), orta saha mevkiinde forma giymiş Hollandalı eski futbolcu, teknik direktör. Fenerbahçe teknik direktörüdür. Futbola Hollanda'da başlayan Dirk Advocaat, ülkesinin dışında ABD'de ve Belçika'da da görev almıştır.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Futbolu bıraktıktan sonra çok başarılı bir antrenörlük kariyerine sahip olan Advocaat, Hollanda millî takımıyla 2004 Avrupa Şampiyonası'nda yarı final oynama başarısı göstermiştir. Kulüp bazında Rusya'nın Zenit St. Petersburg takımıyla finalde Glasgow Rangers takımını 2-0 yenerek UEFA Kupası'nı ve ardından aynı yıl Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Manchester United'ı 2-1 yenerek UEFA Süper Kupası'nı kazanmıştır.

17 Ağustos 2016 tarihinde Fenerbahçe ile anlaşarak, teknik direktörlük görevine getirilmiştir.

Başakşehir için iyi iş çıkardı, şimdi imza atmaya gidiyor! ile ilgili etiketler Dick Advocaat hollanda milli takımı imza atacak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.