Başakşehir - Galatasaray maçına Kerem Aktürkoğlu damga vurdu! Milli oyuncu hat-trick yaptı...

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Medipol Başakşehir'i deplasmanda 7-0'lık skorla mağlup eden Galatasaray'da, Kerem Aktürkoğlu 3 gol atarak hat-trick yaptı.

Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Başakşehir maçında hat-trick yaptı ve ligdeki gol sayısını da 5'e çıkardı.

MAÇIN ADAMI AKTÜRKOĞLU

Süper Lig'in 14. haftasında Başakşehir ile deplasmanda karşı karşıya gelen Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu hat-tick yaptı. Maçın 14. dakikasında sahneye çıkan Aktürkoğlu, ceza sahası içinde Sergio Oliveira'dan aldığı topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi. Karşılaşmanın 59. dakikasında kendi başlattığı atakta ceza sahası içinde Mauro Icardi'nin topuk pasında meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi. 85. dakikada bir gol atan daha milli futbolcu, maçta 3 kez fileleri havalandırdı.

24 yaşındaki futbolcu ligde son olarak Kasımpaşa müsabakasında 2 gol atmıştı. Başarılı futbolcu, Başakşehir müsabakasıyla gol sayısını 5'e çıkardı.
Maça 11'de başlayan Kerem Aktürkoğlu 90 dakika sahada kaldı.

Başakşehir - Galatasaray maçına Kerem Aktürkoğlu damga vurdu! Milli oyuncu hat-trick yaptı... ile ilgili etiketler Başakşehir Galatasaray Süper Lig Spor Toto Süper Lig Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.