Başakşehir - Galatasaray maçı sonrası Milot Rashica: Kazanmaya devam edeceğiz!

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Medipol Başakşehir'i 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Galatasaray'da Milot Rashica maçın ardından açıklamalarda bulundu. Kosovalı oyuncu, "Arada kendimizi dinlendireceğiz, kazanmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın Kosovalı kanat oyuncusu Milot Rashica, "Arada kendimizi dinlendireceğiz. Taze bir şekilde geri döneceğimizi düşünüyorum. Yine kazanmaya devam edeceğiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında Galatasaray deplasmanda Başakşehir'i 7-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı ekibini Kosovalı kanat oyuncusu Milot Rashica, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

''ÇOK İYİ OYNADIK GERÇEKTEN''

Başakşehir karşısında iyi oynadıklarını ve oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu belirten Rashica, "Çok iyi oynadık gerçekten. Birçok pozisyona girdik. Oyun bizim kontrolümüz altında devam etti. İyi oynadığımızı ve geliştiğimizi söyleyebiliriz. Kendimize güvenerek iyi bir şekilde gideceğiz. Arada kendimizi dinlendireceğiz. Taze bir şekilde geri döneceğimizi düşünüyorum. Yine kazanmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Başakşehir - Galatasaray maçı sonrası Milot Rashica: Kazanmaya devam edeceğiz! ile ilgili etiketler Başakşehir Galatasaray Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.