Başakşehir Fenerbahçe'yi uzatmalarda geçti!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe ile Başakşehir kozlarını paylaştı. Heyecanlı mücadelede bir üst tura çıkmaya hak kazanan taraf Medipol Başakşehir oldu.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında Fenerbahçe ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Heyecanlı karşılaşmada gülen taraf Medipol Başakşehir oldu.

Zorlu mücadelede Fenerbahçe tek golünü 72. dakikada Enner Valencia ile kaydetti. Üst tur için bilet alan Başakşehir'in ise gollerini 42. dakikada Junior Fernandes ve 96. dakikada Gulbrandsen attı.

FENERBAHÇE 10 KİŞİ KALDI

Başakşehir Fenerbahçe'yi uzatmalarda geçti!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Başakşehir arasında geçen kıyasıya mücadelenin ilk yarısında gülen taraf Medipol Başakşehir oldu. İlk yarının son dakikalarına kadar 0-0 beraberlik ile devam eden karşılaşmada 42. dakikada dengeler bozuldu. Caner Erkin'in yaptığı ters vuruş ile Başakşehir vakit kaybetmeden atağa çıktı. Sarı-lacivertli ekibi hazırlıksız yakalayan turuncu-lacivertliler, Junior Fernandes ile 1-0 öne geçti.

Gol pozisyonu esnasında Lemos'un Deniz Türüç'e yaptığı müdaheleden dolayı hakem Fırat Aydınus, yıldız futbolcuya sarı kart gösterdi. VAR incelemesi ardından çağırılan tecrübeli hakem kartını kırmızıya çevirdi ve sarı-lacivertli ekip 10 kişi kaldı. İlk yarı Başakşehir'in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARIYA MESUT ÖZİL İLE BAŞLADI

Fenerbahçe 10 kişi kalmasının ardından karşılaşmanın ikinci yarısına Sinan Gümüş, Caner Erkin ve Mame Thiam yerine Mesut Özil, Serdar Aziz ve Bright Osayi-Samuel ile başladı. Beraberlik golünü arayan Fenerbahçe, 72. dakikada Valencia ile güldü. Yıldız futbolcunun golü ile 1-1'lik beraberliği yakalayan sarı-lacivertli ekip, Başakşehir karşısında uzatma dakikalarına kaldı.

Uzatma devrelerinde Başakşehir üstünlüğü tekrar eline aldı. Son şampiyon, Gulbrandsen'in 96. dakikada attığı gol ile karşılaşmayı 2-1 önde bitirdi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura çıkmaya hak kazandı.

Başakşehir Fenerbahçe'yi uzatmalarda geçti! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.