Başakşehir - Breidablik maçı saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir - Breidablik maçının muhtemel 11'leri!

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında İzlanda'nın Breidablik takımını konuk edecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular, maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri. Peki, Başakşehir - Breidablik maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Başakşehir - Breidablik maçı saat kaçta?

UEFA Konferans Ligi'nde heyecan devam ediyor. Temsilcimiz Başakşehir, 3. Ön Eleme Turu'nda Breidablik ile karşılaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, Başakşehir - Breidablik maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Başakşehir maçı saat kaçta?

BAŞAKŞEHİR - BREIDABLIK MAÇI HANGİ KANALDAN CANLI YAYINLANACAK? BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA?

Başakşehir - Breidablik maçı 10 Ağustos Perşembe günü saat 21:45'te TRT Spor'da canlı yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİR - BREIDABLIK MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ

Başakşehir: Volkan, Hasan Ali, Duarte, Şener, Ömer Ali, Biglia, Ndayishimiye, Aleksic, Chouiar, Deniz, Okaka

Breidablik: Einarsson, Muminovic, Sigurjonsson, Gunnlaugsson, Einarsson, Eyjolfsson, Svanthorsson, Thorhallsson, Margeirsson, Thorvaldsson, Ingvarsson

BAŞAKŞEHİR TURU NASIL GEÇER?

Başakşehir, her türlü galibiyet ve beraberlikte turu geçen taraf olacak. İstanbul ekibi, play-off turuna yükselirse bu kez rakibi Lilleström (Norveç) - Royal Antwerp (Belçika) eşleşmesinin galibi olacak. Başakşehir, bu turu da geçerse adını gruplara yazdıracak. UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden Medipol Başakşehir, ilk maçta rakibi deplasmanda 3-1 yenmişti.

Başakşehir - Breidablik maçı saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir - Breidablik maçının muhtemel 11'leri! ile ilgili etiketler Başakşehir UEFA Konferans Ligi Breidablik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.