Başakşehir'den Aboubakar hamlesi

Beşiktaş'ın eski golcüsü Vincent Aboubakar, Medipol Başakşehir formasıyla Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir kadroyla mücadele etmek isteyen Turuncu-Lacivertliler kesenin ağzını açtı.

Beşiktaş taraftarının takımda yeniden görmek istediği Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'a Medipol Başakşehir kancası... Portekiz basınında yer alan haberlere göre, Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir kadroyla mücadele etmek isteyen Turuncu-Lacivertliler, Porto'dan ayrılmak üzere olan 28 yaşındaki golcüyle temas kurdu. 

Porto'yla sözleşmesinin son senesine giren golcü oyuncunun menanerinde kapsamlı bir sağlık raporu isteyen Başakşehirli idareciler, "Sağlam" raporu aldıktan sonra harekete geçti. 

GOL YOLLARINDA SIKINTI VAR

Süper Lig'e 2'de 0'la başlayan son şampiyon, Demba Ba ve Crivelli'den oluşan santrfor hattına güçlü bir takviye yapmak için kolları sıvadı. Daha önce Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayan yıldız ismin menajerler aracılığıyla teklif edildiği Turuncu-Lacivertli ekip, Porto'ya görüşmelere başladı.

Aboubakar'ın Devler Ligi tecrübesini de göz önünde bulunduran Başakşehir, Portekiz ekibiyle bonservis pazarlıklarını sürdürüyor. Beşiktaş ise bir dönem eski yıldızıyla ilgilenmiş ancak transfer maliyeti nedeniyle geri çekilmişti.

Başakşehir'den Aboubakar hamlesi ile ilgili etiketler Vincent Aboubakar Transfer Beşiktaş Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.