Başak Parlak'ın sevgilisi Sezgin Yılmaz kimdir?

Sosyal medya fenomeni Sezgin Yılmaz yeni yaşını sevgilisi Başak Parlak ile kutladı. Ünlü oyuncu Parlak ve Yılmaz'ın fotoğrafı “La La Land” filminin afişini anımsattı. Herkes Başak Parlak'ın sevgilisinin yaşamı merak ediyor. Peki Başak Parlak'ın sevgilisi Sezgin Yılmaz kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde...

Başak Parlak'ın sevgilisi Sezgin Yılmaz kimdir? Sezgin Yılmaz ve Başak Parlak'ın fotoğrafı “La La Land” filminin afişini anımsattı. Takipçiler tarafından konuşulan fotoğraf sonrasında Parlak'ın sevgilisi Sezgin Yılmaz'ın kim olduğu aranan konular arasında yer alıyor. Peki Başak Parlak'ın sevgilisi Sezgin Yılmaz kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Başak Parlak'ın sevgilisi Sezgin Yılmaz kimdir?

SEZGİN YILMAZ KİMDİR?

Sezgin Yılmaz, 1983 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Yeditepe Üniversitesi Görsel Tasarım bölümünde okudu. 7 yılda üniversiteyi bitirdi ve askerden döndüğünde bir süre babasının yanında çalıştı. Bir röportajında 9-5 mesaisinin kendisine göre olmadığını dile getiren Sezgin Yılmaz, Instagram’ı meslek edinmesini ise şu sözlerle aktarmıştı: “Kısa bir süre babamla çalışmayı denedim. Baktım olmuyor, 9-5 mesai de bana ters... Benim bitirdiğim bölümdeki arkadaşların hepsi ajanslarda filan çalışıyor. Çok sıkılıyorlar ve kuş kadar para alıp, gece birlere kadar işten çıkamıyorlar. Ben bunu istemedim. Ama aklım sosyal medya ve internet üzerinden bağımsız bir iş yapmakta kaldı. O sırada Instagram’ı farkettim. Yükledim, ama önceleri filtre programı sandım. Bir süre sonra kavradım.”

 Başak Parlak'ın sevgilisi Sezgin Yılmaz kimdir? - Resim : 2

BAŞAK PARLAK

 Uzun yıllardır ekranlarda olan Başak Parlak dram ve komedi pek çok yapımdan tanıdığımız yetenekli genç oyunculardan. Şimdilerde filmleri uzun süre konuşulan ve sonra dizisiyle seyirci karşısına çıkan Şevkat Yerimdar’ın Esin’i Başak Parlak gerçek hayatta kim? Kaç yaşında ve aslen nereli? İşte, Başak Parlak’ın biyografisi…

3 Kasım 1988 doğumlu olan genç oyuncu aslen Tekirdağlıdır. Maltepe Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümünde üniversite okumaya devam eden Başak Parlak oynadığı başarılı yapımlarla adından söz ettirmiştir. Başak Parlak ilk olarak reklam filmleriyle ekranlara adım atmıştır.

Rol Aldığı Yapımlar:

2016 – Kış Güneşi (Seda) (TV Dizisi)

2015 – Şevkat Yerimdar 2: Bizde Sakat çok (Pelin) (Sinema Filmi)

2015 – Bir Deniz Hikâyesi (Reyhan) (TV Dizisi)

2014 – Sevdam Alabora (Banu) (TV Dizisi)

2014 – Bana Adını Sor (Merve) (Sinema Filmi)

2014 – Bugünün Saraylısı 2. Sezon (TV Dizisi)

2013 – Fatih Harbiye (Rüya)(TV Dizisi)

2013 – Şevkat Yerimdar (Pelin ) (Sinema Filmi)

2013 – Neva (Neva) (Sinema Filmi)

2011 – 2012 – Yamak Ahmet (Dilruba) (TV Dizisi)

2011 – Sırat (Ceren Çandar) (TV Dizisi)

2010 – Mahpeyker Kösem Sultan (Turhan Sultan) (Sinema Filmi)

2010 – 2011 – Papatyam 3. ve 4. Sezon (Sıla) (TV Dizisi)

2009 – Uygun Adım Aşk (Gülşah) (TV Dizisi)

2009 – SüpüRRR (Naz) (Sinema Filmi)

2008 – Serçe (Mine Aslan / Serçe) (TV Dizisi)

2007 – Fikrimin İnce Gülü (Gülendam) (TV Dizisi)

2006 – Memleket Hikayeleri: Evlerinin Önü Mersin (Sırma) (TV Filmi)

2006 – Memleket Hikayeleri – Arda Boyları (TV Filmi)

2006 – Geceler Yarim Oldu (TV Filmi)

2006 – 2008 – Doktorlar (İrem) (TV Dizisi)

2005 – Emret Komutanım (Jennifer) (TV Dizisi)

2005 – Beşinci Boyut (Yeşim) (TV Dizisi)

2005 – Acı Hayat (Hizmetçi Gizem) (TV Dizisi)

2004 – 2007 – Büyük Buluşma (TV Dizisi)

2004 – Ayışığı Neredesin (TV Dizisi)

2003 – Sırlar Dünyası / Sır Kapısı (Ceren) (TV Dizisi)

2003 – Zalim (TV Dizisi)

2003 yılında Zalim dizisiyle oyunculuk kariyerine tam anlamıyla başlayan güzel oyuncu, o tarihten bu güne pek çok dizide yer almıştır.


Daha sonraki dönemde; 2008 yılında Serçe, 2009 yılında Uygun Adım Aşk, 2010 yılında Papatyam, 2011 yılında Yamak Ahmet, 2012 yılında Bugünün Saraylısı vb. adından söz ettiren dizilerde rol almıştır.

Ayrıca; SüpüRRR (2009), Mahpeyker Kösem Sultan (2010), Neva (2013), Şevkat Yerimdar ve Bana Adını Sor (2014) gibi sinema filmlerinde de performansını sergilemiştir.


2014 senesinde vizyona giren Şevkat Yerimdar filmindeki zengin ve kırılgan kız Esin rolünü canlandırmıştır. Seyirciler Ankaralı Şevkat ile zengin, şımarık kız Esin’in parodisini beğeniyle izlemiştir.

2017 yılına gelindiğinde sevilen film Şevkat Yerimdar bir dizi projesi olarak FOX TV’de ekranlara adım attı. Başak Parlak yine “Esin” karakteriyle dizideki yerini aldı.

Başak Parlak'ın sevgilisi Sezgin Yılmaz kimdir? ile ilgili etiketler başak parlak sevgilisi sezgin yılmaz kimdir kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.