Başak Dizer'in özlemi içine sığmadı! Bakın Kıvanç Tatlıtuğ'a neler yazdı...

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve stilist eşi Başak Dizer, yeni yıl tatilini Galler'de geçirdi. Çektirdikleri fotoğraflardan birini sosyal medya hesabından paylaşan Dizer, eşine olan sevgilisini herkese ilan etti.

Önceki yıl nikah masasına oturan çift her fırsatta mutluluklarını paylaşmaktan çekinmiyor. Başak Dizer, romantik tatilin fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Ünlü stilist, eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile yer aldığı karenin altına şu notu düştü:

"Hep böyle dağ gibi durur önümde, yanımda ve arkamda. Kalbim onun avucunda atar ve minicik kalır elim, sımsıkı tuttuğunda. Çünkü tutarsa sımsıkı tutar, sıkı sıkı sarılır sarıldığında. Her zerresini hissettirir. 'Sen' kaybolur o an, 'biz' doğar. Yok, özel bir gün değil bugün. Sadece özel olan adamı özledim. Gücü benim bilmediğim çok derinlerden bir yerden gelen. Sarılırsanız, sımsıkı sarılın sevdiklerinize kalbinizi duysunlar!"

Başak Dizer'in özlemi içine sığmadı! Bakın Kıvanç Tatlıtuğ'a neler yazdı... ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer Instagram fotoğraf
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.