Başak Dizer Hamile mi? Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer kaç yaşında?

Kıvanç Tatlıtuğ'un modacı eşi Başak Dizer hamile mi merak ediliyor. Stilist olarak adını duyuran Başak Dizer 1977 doğumludur. Marmara Üniversitesi İletişim bölümü mezunu olan Dizer, Milano'da eğitim gördü. İşte Başak Dizer'in hayatı...

Başak Dizer Tatlıtuğ yurt içi ve yurt dışı kurumlardan sertifika alarak kendisini moda konusunda geliştirmiştir. Milano'da eğitim alan Başak Dizer 2016 yılında oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile evlendi. Peki Başak Dizer hamile mi?

BAŞAK DİZER HAMİLE Mİ?

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer kaç yaşında sorusu da merak konusu oldu. Başak Dizer 13 Nisan 1977 doğumludur. Marmara Üniversitesi mezunu olan Dizer, Milano'da moda konusunda eğitimler aldı.

İstanbul’da, LaSalle ve Mimar Sinan Üniversitesi Moda Tasarım bölümülerinden sertifikalar kazandı. Londra’da Central Saint Martins’de modayla ilgili çeşitli kurslara katıldı. Popüler markalarda baş tasarımcı asistanı ve taasrımcı olarak çalıştı.

Fenomen dizi Aşk-ı Memnu'nunda stil danışmanlığını yapan Başak Dizer, gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre 3 aylık hamile. Ancak konuyla ilgili çiftten henüz bir açıklama gelmedi.

Başak Dizer Hamile mi? Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer kaç yaşında? ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ başak dizer hamile mi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.