Başak Dizer doğum öncesi fotoğraf çekimi yaptırdı

2016 yılında hayatını birleştirdiği Kıvanç Tatlıtuğ'un 44 yaşındaki stil danışmanı eşi Başak Dizer doğum öncesi objektif karşısına geçti. Emre Güven'e karnı burnunda pozlar veren Başak Dizer, doğum öncesi gerçekleştirdiği fotoğraf çekiminden karelerini sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. İşte oğlu Kurt Efe'ye kavuşmak için gün sayan Başak Dizer'in ı pozları...

2016 yılında Paris'te evlenen 38 yaşındaki oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile 44 yaşındaki eşi Başak Dizer ilk bebeklerine kavuşmak için gün sayıyor. Erkek bebek bekleyen ve oğluna Kurt Efe adını koyacak olan Başak Dizer hamilelik pozları verdi.

Hamileliğinin 9. ayına yaklaşan ve Nisan ayının son haftasında bebeğini kucağına alacak olan Başak Dizer'in karnı burnunda pozlarına sosyal medya kullanıcılarından beğeni ve yorum yağdı.

Dizer, doğum öncesi gerçekleştirdiği fotoğraf çekiminden karelerini 832 bin takipçili Instagram hesabından ''Seni beklerken… Bu en değerli, en duygusal fotoğraflarım için canım @emreguven ‘e çok özel teşekkürlerimle🙏'' notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

İşte Başak Dizer'in karnı burnunda pozları...

Başak Dizer doğum öncesi fotoğraf çekimi yaptırdı

Başak Dizer doğum öncesi fotoğraf çekimi yaptırdı - Resim : 2

Başak Dizer doğum öncesi fotoğraf çekimi yaptırdı - Resim : 3

Başak Dizer doğum öncesi fotoğraf çekimi yaptırdı - Resim : 4

Başak Dizer doğum öncesi fotoğraf çekimi yaptırdı ile ilgili etiketler Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ Sosyal Medya Instagram Kurt Efe Tatlıtuğ Hamilelik hamilelik pozları
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.