Başak Demirtaş'a cinsiyetçi saldırıda bulunan şahıs serbest

Gelen son dakika haberine göre; Sakarya'da, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve eşi Başak Demirtaş'a yönelik sosyal medyada cinsiyetçi saldırılarda bulunduğu belirlenen ve gözaltına alınan iki kişiden birisi serbest bırakıldı.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında sosyal medya üzerinden Demirtaş ve eşine yönelik paylaşımda bulunulmasına ilişkin gözaltına alınan V.Y'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

İFADESİNİN ARDINDAN SERBEST

V.Y, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Diğer şüpheli V.Y'nin üvey amcası V.M'nin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

NE OLMUŞTU?

Sakarya'da, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve eşi Başak Demirtaş'a yönelik sosyal medyada yapılan paylaşıma ilişkin V.Y. gözaltına alınmış, Başsavcılığın konuyla ilgili soruşturmayı genişletmesi üzerine V.Y'nin üvey amcası V.M. de yakalanmıştı.

(AA)

 

Başak Demirtaş'a cinsiyetçi saldırıda bulunan şahıs serbest ile ilgili etiketler Başak Demirtaş Selahattin Demirtaş hakaret Sosyal Medya Sakarya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.