Başak Cengiz'in katledilme görüntülerini sızdıranlar hakkında suç duyurusu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, samuray kılıcı ile katledilen Başak Cengiz'in öldürülmesine dair görüntüleri medyaya sızdıranlar hakkında suç duyurusunda bulundu. Açıklamayı yapan Bakan Derya Yanık, "Başak kızımızın kederli ailesine bu acıyı tekrar tekrar yaşatmaya hiç kimsenin hakkı yok. " dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, samuray kılıcı ile katledilen Başak Cengiz'in öldürülmesine dair görüntüleri medyaya sızdıranlar hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Bakan Yanık, sosyal medyadan yaptığı duyuruda şu bilgileri verdi: "Başak Cengiz'in vahşice öldürülmesine dair görüntüleri medyaya sızdıranlar hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduk. Başak kızımızın kederli ailesine bu acıyı tekrar tekrar yaşatmaya hiç kimsenin hakkı yok. En başından beri takipçisi olduğumuz olayda hem kadına şiddetle hem de ülkemizdeki huzur ve güven ortamını bozmak isteyenlerle mücadelemizi sürdürüyoruz. Türkiye'de ne kadınlar, ne de aileleri savunmasız değildir, aksini düşünenler adalet karşısında hesap verecektir."

 

 

 

Başak Cengiz'in katledilme görüntülerini sızdıranlar hakkında suç duyurusu ile ilgili etiketler suç duyurusu Başak Cengiz aile ve sosyal hizmetler bakanlığı derya yanık cinayet görüntüsü
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.