Başak burcundaki yeni ay Türkiye'nin gündemini nasıl değiştirecek?

Astrolog Hande Güç Onur, bugün Başak burcunda gerçekleşen yeni ayın burçlara ve Türkiye gündemine olan etkilerini SuperHaber YouTube kanalında masaya yatırdı.

Astrolog Hande Güç Onur, bugün Başak burcunda gerçekleşen yeni ayın burçlara ve Türkiye'nin astrolojik haritasına etkilerini SuperHaber izleyicileri için anlattı. Yeni aydan en çok hangi burçların olumlu ve olumsuz etkileneceğini teker teker sıralayan Onur, önümüzdeki 15 güne dikkat çekti.

Yeni ayın başlangıçları ve sonlandıktan sonra gelen yenilikleri temsil ettiğini söyleyen ifade eden Hande Güç Onur, düzen öncesi yaşanacak kaosa vurgu yaparak, ''Bu süreçte kriz ve kaotik bir ortam yaşayabiliriz. Yeni başlangıçlar kaotik olaylar sonrası gelecek'' ifadelerini kullandı.

Sinirli ve öfkeli bir döneme girdiğimizi söyleyen Hande Güç Onur,  ‘’Yangınlar, patlamalar yaşanabilir. Evdeki elektrikli aletlere dikkat. Yanıcı madde, cam kırıklıkları bırakmamaya dikkat edin’’ sözleriyle kötü olayların yaşanmaması için uyarılarda bulundu.

Yeni ayın Türkiye’nin astrolojik haritasına yansımalarını anlatan astrolog, ekonomiye dikkat çekerek ''Faiz indirimleri gibi, Türkiye’nin ekonomisine dair önemli gelişmeler olabilir. Üretime ve satışlara dair bir takım kısıtlamalar yaşanabilir'' şeklinde konuştu.

Hande Küçükonur'un açıklamaları şu şekilde;

‘’YANGINLAR, PATLAMALAR YAŞANABİLİR’’

 Başak burcu, verimliliktir, çalışkanlıktır, hizmet sektörüdür. Sağlık sektörüdür. Veterinerleri, evcil hayvanları sembolize eder. Toplum içinde önemli bir enerjidir. Ancak bu yeni ayda şöyle bir handikap var; Başak burcundaki bu yeni ay burçtaki tüm konuları hayatımıza biraz biraz getirecektir. Şu anda kötücül bir enerji halinde Mars ile net bir kare halinde gökyüzünde. Dolayısıyla  bize gerilim, sinir ve öfkeli haller verecek. 15 gün etkisi sürebilir. Mars sağlıkla ilgili de sevimsiz olayları getirir. Güneş de ayın yanında, güneşe de atılım yapıyor. Yangınlar, patlamalar getirebilir. Evdeki elektrikli aletlere dikkat. Yanıcı madde, cam kırıklıkları bırakmamaya dikkat edin. Bu tür etkileri olabilir. Dolunaya kadar etkisi sürer. Başlangıçları getirecek ama Mars ile aynı karede olacağı için o başlangıçları yaparken biraz zorlanacağız. Kare açılar direk olumsuz değildir. İtici bir güç de vardır. Başaramadığımız şey kişiyi zorlayıp yaptırma enerjisi de taşır. Pek çok olay karşısında sakin kalmaya çalışabiliriz. Dürtüsellik ve gergin enerjiyi bize verecek Ay-Mars karesi. Başak burcu çok mükemmeliyetçi, eleştirel ve detaycı olduğu için çok huzurlu bir burç değildir. Başaktaki enerji ve Marstaki karenin birleşimi huzursuzluk verecek. Artık önümüzdeki günlerde günlük hayatımızı daha iyi düzenleyebileceğiz. Çalışkanlık da verecek. Kafamızda hep planlar olacak. Daha planlı ve düzenli olmaya çalışacağız. İş rutinlerimizi rayına sokmaya çalışacağız. Bize faydalı bir enerji verecek.

‘’KAOTİK VE KRİZLİ ORTAMLARA DİKKAT’’

Yeni ayda yükselen akrep burcunda. Akrep burcunu Mars yönetir. Mars yeni aya karedir. Yükselen Akrep demek, kaotik, krizli bir enerjidir. Marstan da kare aldığı için krizli bir ortam vurgu yapıyor. Önümüzdeki 15 gün boyunca bu tarz olaylar yaşayabiliriz. Başlangıçlar getirecek ama o başlangıçlar kaotik olaylar sonrası gelecek.

‘’TÜRKİYE’NİN EKONOMİSİNDE ÖNEMLİ GELİŞMELER OLABİLİR’’

Sağlık konusunda dikkatli olmalıyız. Salgına dair bir artış da olabilir. Gökyüzüne yeni ay esnasında Venüs-Uranüs karesi de aktif. Satürn de Venüs’e karşıt atıyor. Türkiye’nin de maddi gelirler evinde oluyor. Türkiye’nin ekonomiye dair önemli gelişmeler, dalgalanmalar olabilir. Faiz indirimleri gibi. Üretime ve satışlara dair bir takım kısıtlamalar yaşanabilir.

‘’BAZI GAZETECİ VE SANATÇILARIN KISITLANMASI GİBİ OLAYLARLA KARŞILAŞACAĞIZ’’

Türkiye’nin yeni aydan aldığı etkisini 12.evden alıyor. 12. ev gizli yapılarla alakalıdır. Hapishaneler gibi kurumlarda alakalıdır. Düşünce özgürlüğüne dair olaylar yaşayacağız. Gülşen’in cezaevine girmesi gibi. Önümüzdeki Mars retrosu da uzun süre bu evde gerçekleşecek. Bazı gazeteci ve sanatçıların kısıtlanması gibi olaylarla karşılaşacağız. Gizlenmiş olaylar, gizli örgütler ve ülke sırlarına dair açılımlar yaşayabiliriz. 15 gün içinde bazı olaylar gündeme gelecek. Önümüzde 6-7 ay bunları gözlemliyor olacağız.

‘’ÜRETİMDE VE SATIŞLARDA ENTERASAN KISITLAMALAR DUYACAĞIZ’’

Venüs Türkiye’nin 2.evinde transitte. Türkiye maddi gelirler, kaynaklar ve üretim evinden alıyor olacak. Biraz üretimde ve satışlarda enteresan kısıtlama haberleri duyacağız. Yetersizlikten, üretim kıtlığından dolayı bir engelleme gelecek. 15 gün boyunca bu konularda enterasan gündemler oluşabilir. Sonrasında Venüs oradan ilerleyecek.

BAŞAK YENİ AYININ BURÇLARA ETKİLERİ

Yeniay karşısında balık burçları, ikizler ve yay burçları bu dönüşümleri sert etkilerde yaşayacak. Olumlu açı alacaklar ise, yengeç ve akrep burçları. Diğer toprak grupları oğlak ve boğalar da zorlanmadan bu süreçleri atlatacak. Önümüzdeki dönemde ilişkiler ve iletişim önemli olacak. Sağlıksız ilişkilerin bittiği, alınamamış kararların alındığı, çözülememişlerin çözüldüğü bir dönem olacak. Yakın çevrede olan iletişime dikkat etmeliyiz. Egolu davranmamalıyız, karşı tarafı dikkatli dinlenmeliyiz. Etik ve doğru kalırsak sistem de bizi destekleyecek. Bu aynı etkiyi finansal ortaklıklar alanında da gerçekleşecek. Bazılarının sona erdiğini, yenilerinin oluştuğunu duyabiliriz. Venüs ikili ilişkileri, para konusunu ve finansal ortaklıkları sembolize eder. An haritasında yeni ay 10 ve 11.evlerin sınırında gerçekleşiyor. 10. ev kariyer, otorite figürleri, ülke yöneticileri ve annelerimiz gibi konuları içeriyor. 11.evimiz ise istek ve arzular, geleceğe yönelik planlar vb. konulardır. Bu alanlarda kaotik gündemler yaratabilir. Ancak kaos sonrası gelen düzeni de sembolize edebilir. Evlilikler,  statü değişikliği, geleceğe dönük planlarda değişiklikler getirebilir.

BAZI BURÇLARIN İLK 10 GÜN DOĞUMLULARI DİKKAT!

En yoğun etkiyi alacaklar toprak grupları; Oğlak ve Boğa ile Akrep ve Yengeç’in ilk 10 gün doğumluları. Sert etki alacaklar ise değişkenlerdeki ilk 10 gün doğumlular; Başak, Balık, İkizler ve Yay. Olumlu etki dediklerimde de dürtüsel gerginlikler olabilir. Ancak onların olaylara bakış açıları yumuşak olabilir. Sistem onları zorlamadan geçecek. Olaylara karşı bakış açımız ve algımızı olumlu yönde tutmak, geleceği de şekillendiriyor. Doğum anı potansiyelimiz ilerleyen zamanlarda etkiler alıyor ancak kişisel iradeler de hayatımızı şekillendirmekte önemli rol oynuyor.

Başak yeni ayının etkilerini SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Başak burcundaki yeni ay Türkiye'nin gündemini nasıl değiştirecek? ile ilgili etiketler Gülşen Türkiye başak burcu yeni ay

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.