Başak burcu kadınının iç dünyasına seslenen 3 erkek burcu!

23 Ağustos - 22 Eylül tarihleri arasında doğan Başak burcu insanı aşırı titizliği, mükemmeliyetçi yapısı ve kılı kırk yaran tavrıyla nam salmıştır. Deli dolu tarzı ve biraz da obsesif yapısıyla Başak burcu ile yaşamak kesinlikle çok zevkli! PekiBaşak burcu kadınının iç dünyasına seslenen 3 erkek burcu hangisidir? Koç, Boğa, Terazi, İkizler, Yengeç, Aslan, Akrep, Yay, Kova, Oğlak ve Balık burcu... İşte Başak burcu kadınının iç dünyasına seslenen 3 erkek burcu!

Başak Burcu insanı 23 Ağustos - 22 Eylül tarihleri arasında doğar. Tam bir yaz insanı olarak dünyaya gelir. Yaz enerjisi ile Eylül hüznünü içinde barındırır. Dikkatli, titiz ve çalışkan yapısıyla bilinen başak burcu kadınının hayatını hangi burcun erkekleri değiştirebilir? Koç, Boğa, Terazi, İkizler, Yengeç, Aslan, Akrep, Yay, Kova, Oğlak ve Balık burcu... İşte Başak burcu kadınının iç dünyasına seslenen 3 erkek burcu!

Tarot kartı ermiş olan Başak burcu, burçlar içerisinde belki de en orjinal üyelere sahiptir. Aşırı titiz, dikkatli ve her şeyi matematiksel yaşayan bir burç olan başak burcu, çalışmayı sever, işkoliktir ama köle kültü vardır bilinçatında, köle olma arzusu vardır. ama birinin zorla onu kölesi yapmasını bekler.

Bir işe başladığında sonuna kadar giden ve bitirmeden bırakmayan yapısı, mükemmeliyetçi olma arzusu ve takıntı derecesinde temizlik hastası olmaları onları insanlardan ayırsa da yine de neşeli ve konuşkan tavırlarıyla bilinir. Başak burcu kadınının iç dünyasına seslenen 3 erkek burcu!

Başak Burcu Kadını Nasıl Tavlanır, Başaklar Nasıl Etkilenir? » Durustyle

BAŞAK BURCU KADINININ İÇ DÜNYASINA SESLENEN 3 ERKEK BURCU!

BOĞA: Boğa burcu erkeği tıpkı başak burcu gibi azami oranda sabırlıdır. Öte yandan dağınıklık konusunda aynı olan bu iki burç kolayca anlaşabilirler.

KOVA: Kibar ve konuşkan kova burcu erkeği, anormal derecede takıntılı olan başak burcu kadını ile kolayca anlaşabilir. Zira bu iki burç birbirini bu konuda oldukça tamamlar.

TERAZİ: Bir Başak burcu kadını asla sıradan olamaz. Manik depresif bir yapıya sahip olan başak burcu kendi duygularıyla çoğu zaman başa çıkamaz. Bu yüzden karşısındakine duygularını göstermemeyi tercih edecektir.

Ancak merhametli yanları da sıklıkla ortaya çıkar. Terazi burcu erkeğinin kabalıktan hoşlanmayan yapısıyla başak burcu kadınının bu ince nezaketi birbirini tamamlayacaktır. Bu yüzünde başak burcu kadınının hayatını değiştirecek, onların yüzlerini güldürecek erkek burcu kesinlikle terazi burcu erkeğidir.

 

Başak burcu kadınının iç dünyasına seslenen 3 erkek burcu! ile ilgili etiketler burç başak burcu kadını başak burcu kadını özellikleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.