Baş Belası hangi diziden uyarlama? ATV'nin yeni dizisi hakkında ilginç iddia!

Baş Belası hangi diziden uyarlama? ATV'nin yeni dizisi hakkında ilginç iddia! ATV ekranlarının sevilen yaz dizisi Baş Belası pazar günleri yayınlamaya deva ediyor. İlk bölümü ile geçtiğimiz hafta ekrana gelen ve izleyiciden tam not alan Baş Belası dizisi hangi dizide uyarlama?

Baş Belası hangi diziden uyarlama? ATV'nin yeni dizisi hakkında ilginç iddia!

Pazar günleri yayınlanmaya başlanan ve ATV'nin iddialı yaz dizilerinden olan Baş Belası ilk bölümü ile 20 Haziran'da ekrana geldi. Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu'nun yürüttüğü dizide başrolü İrem Helvacıoğlu oynuyor. Peki Baş Belası dizisi hangi diziden uyarlama?

BAŞ BELASI HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Yaz dizileri birer birer ekranlarda boy göstermeye başladı. İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir'in rol aldığı Baş Belası dizisi de bunlardan en iddialısı oldu. Oyuncu kadrosunda ilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin, Özgür Cem Tuğluk gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

BAŞ BELASI HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

20 Haziran Pazar günü ilk bölümü ile ekrana gelen Baş Belası dizisi Pazar günleri Atv ekranlarında yayınlanacak.

Peki Baş Belası hangi diziden uyarlama?

Dizi Galip Derviş dizisine benzetilse de gerek oyuncu kadrosu gerekse polisiye izler taşıması dolayısıyla Sherlock Holmes ile de benzer olduğu fikri atılıyor. Bunun yanısıra Baş Belası müziklerinin dedektif müziği olduğu Sherlock Holmes’un müziklerinden izler taşıdığı iddia ediliyor.

Baş Belası hangi diziden uyarlama? ATV'nin yeni dizisi hakkında ilginç iddia! ile ilgili etiketler ATV Seçkin Özdemir baş belası hangi diziden uyarlama iremm helvacıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.