Barzani'den 5 peşmergeyi öldüren PKK'ya intikam yemini!

Terör örgütü PKK'nın geçtiğimiz günlerde Irak'ın Duhok kentinde düzenlediği saldırıda 5 Peşmerge öldü, 8 Peşmerge ise yaralandı. Saldırı ardından intikam yemini eden Mesud Barzani, "Peşmergeleri şehit edenler hak ettikleri cezayı alacak" dedi. Sosyal medya hesabından saldırıya ilişkin paylaşım yapan SuperHaber programcısı Nedim Şener, "PKK Kürt düşmanı bir terörist örgüttür ve bunu en iyi bilenler de Kürtlerdir." notunu düştü.

Terör örgütü PKK'nın Irak'ın Duhok kentinde düzenlediği saldırıda 5 Peşmerge'nin öldüğü, 8 Peşmerge'nin yaralandığı açıklandı.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Peşmerge Bakan Yardımcısı Serbest Lezgin, yerel medyaya yaptığı açıklamada, PKK'nın Duhok'un Amedi ilçesinde Peşmerge güçlerine pusu kurduğunu söyledi.

Lezgin, saldırıda 5 Peşmerge'nin öldüğünü, 8 Peşmerge'nin de yaralandığını duyurdu.

Kuzey Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani, terör örgütü PKK’nın saldırısı sonrası ölen peşmergelerin aileleri ile görüştü.

"HAK ETTİKLERİ CEZAYI ALACAKLAR"

Barzani’nin Ofisi’nden yapılan açıklamaya göre, ölen peşmergelerin ailelerine, “Şehitlerin taziyesi önce benimdir sonra sizindir. Acı ve hüznünüzü paylaşıyorum” diyen Barzani, “Peşmergeyi şehit ederek bu suçu işleyenler hak ettikleri cezayı alacak” ifadelerini kullandı.

Hastanede tedavi gören yaralı peşmergeleri de arayan Barzani, acil şifa diledi.

Barzani'den 5 peşmergeyi öldüren PKK'ya intikam yemini!

NEDİM ŞENER: PKK KÜRT DÜŞMANIDIR

Söz konusu saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan SuperHaber programcısı Nedim Şener, PKK'nın Kürt düşmanı olduğunu bir kez daha vurguladı. Şener, "PKK Kürt düşmanı bir terörist örgüttür ve bunu en iyi bilenler de Kürtlerdir." dedi.

Barzani'den 5 peşmergeyi öldüren PKK'ya intikam yemini! ile ilgili etiketler terörist terör PKK Nedim Şener Peşmerge
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.