Bartın'da kuvvetli yağış sele neden oldu: Minibüs sürücüsü dakikalarca suyun içinde bekledi

Bartın'da meydana gelen sağanak yağış bazı bölgelerde sele neden oldu. Bartın-Karabük karayolunda taşkınlar meydana gelirken Epçiler köyünde zemini zarar gören bir ev tedbir amaçlı boşaltıldı. Öte yandan selden etkilenen bir minibüs sürücüsü dakikalarca suyun içinde bekledi.

Bartın’da sabah saatlerinde etkili olan sağanakla birlikte Bartın-Karabük karayolunda taşkınlar meydana geldi.

Bartın'da kuvvetli yağış sele neden oldu: Minibüs sürücüsü dakikalarca suyun içinde bekledi

Bartın-Karabük karayolunun Potbaşı mevkisi ve Muratbey mevkisinde dağlardan gelen su yolun büyük bölümünü kapattı. Muratbey mevkiinde derelerden taşan su ev ve işyerlerinde baskınlara neden oldu. Bölgede iş makineleri ile çalışma başlatırken kuvvetli sağanak yağışların Pazar ve Pazartesi günleri de devam edeceği bildirildi. Vatandaşlar sel ve taşkın riskine karşı belediye ve cami hoparlörlerinden uyarılarak dere yaraklarından uzak durmaları istenildi.

Bartın'da kuvvetli yağış sele neden oldu: Minibüs sürücüsü dakikalarca suyun içinde bekledi - Resim : 2

SELDEN ETKİLENEN BİR EV TAHLİYE EDİLDİ

Şiddetli yağışta yollar sular altında kalırken, Epçiler köyünde de dere kenarında bulunan bazı evlerin zeminleri zarar gördü.

Bartın'da kuvvetli yağış sele neden oldu: Minibüs sürücüsü dakikalarca suyun içinde bekledi - Resim : 3

Ekipler köyde incelemelerde bulundu. Dere yatağının taşması sonucu altı oyulan bir ev tahliye edilirken, beş evde incelemeler sürüyor. Evlerin yakınından geçen derenin ise çamur, taş ve moloz yığınlarıyla dolduğu görüldü.

Bartın'da kuvvetli yağış sele neden oldu: Minibüs sürücüsü dakikalarca suyun içinde bekledi - Resim : 4

MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜ DAKİKALARCA SUYUN İÇİNDE BEKLEDİ

Kentte sabahın erken saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli yağış sebebiyle Orduyeri Caddesi'nde yaka seli meydana geldi. Meteorolojik verilere göre metrekareye 100 kilogram yağışın düştüğü kentte Valilik de kriz masası oluşturdu.

Bartın'da kuvvetli yağış sele neden oldu: Minibüs sürücüsü dakikalarca suyun içinde bekledi - Resim : 5

Orduyeri Caddesi'nde yaşanan yaka seli sebebiyle ulaşımın sağlandığı yolu su bastı. Sürücüler ise derinliği bir metreye yaklaşan su baskınında zor anlar yaşadı. Bir minibüs sürücüsü su basan yolda dakikalarca bekledi. Suyun içinde mahsur kalan bir başka aracı ise itfaiye ekipleri halatla çekerek bulunduğu yerden kurtardı. Yolun trafiğe açılması için çalışma başlatıldı.

Bartın'da kuvvetli yağış sele neden oldu: Minibüs sürücüsü dakikalarca suyun içinde bekledi ile ilgili etiketler Bartın Sel (Doğa olayı) Sağanak Yağış
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.