Bartın'da korku dolu gece! Tüpler art arda patladı

Bartın’ın Arıt köyünde bir binanın zemin katındaki markette yangın çıktı. Markette bulunan tüpler bomba gibi patlayınca korku dolu anlar yaşandı. O anlar vatandaşlar tarafından kaydedildi.

Bartın’ın Arıt Köyü Merkez Mahallesinde bir binanın zemin katında yer alan Erol Karga’ya ait markette yangın çıktı. Marketteki tüplerin patlaması çevredeki vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

Bartın'da korku dolu gece! Tüpler art arda patladı

Alevleri gören vatandaşlar durumu Bartın Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekiplerince müdahale edilen yangında alevler binadaki apartman dairelerine de sıçradı. Olası tüp patlamalarına karşı Jandarma ekiplerince önlem alınarak vatandaşlar bölgeye yaklaştırılmadı.

Bartın'da korku dolu gece! Tüpler art arda patladı - Resim : 2

Bir iş yerinin küle döndüğü aynı binadaki 2 dairenin de zarar gördüğü yangın anı vatandaşlar tarafından cep telefonu kameraları ile kaydedildi. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

İHA

Bartın'da korku dolu gece! Tüpler art arda patladı ile ilgili etiketler Bartın market yangını tüpler patladı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.