Bartın'da Kavlakdibi Köprüsü sel sularına dayanamayarak böyle yıkıldı!

Karadeniz'de meydana gelen sel felaketinin ardından bölgeden dehşete düşüren görüntüler gelmeye devam ediyor. Bartın'da yaşanan sel felaketinde Karabük-Bartın karayolu üzerindeki köprünün yıkılma anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bartın'da önceki gün sabah meydana gelen sel felaketi sonrası Ulus ilçesi ile Abdibapaşa beldesinde çok sayıda köprü ve menfez yıkılarak zarar görmüştü. Karabük - Bartın karayolunun ulaşımının sağlandığı Bahçecik köprüsünün ardından şiddetli yağışlar sonrası Kavlakdibi köprüsü de sel sularına dayanamayarak yıkılmıştı.

Bartın'da Kavlakdibi Köprüsü sel sularına dayanamayarak böyle yıkıldı!

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Köprünün yıkılma anı ise bir vatandaşın cep telefonuna saniye saniye yansırken, yaşanan paniğide gözler önüne serdi. Önceki gün akşam saatlerinde yıkılan köprü sonrası bölgede inceleme yapan AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ve beraberindeki heyet ile gazeteciler bölgede mahsur kalmış ardından saatler sonra itfaiye ekipleri tarafından kurtarılmıştı.

Bartın'da Kavlakdibi Köprüsü sel sularına dayanamayarak böyle yıkıldı! ile ilgili etiketler Bartın Köprü Sel (Doğa olayı) karabük bartın karayolu Kavlakdibi köprüs

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.