Bartın'da alkollü kadın sürücü dehşeti!

Bartın’da alkollü olduğu öğrenilen Sibel Y. adındaki kadın sürücü, kontrol için kendisini durdurmak isteyen trafik polisine çarptı. O anları güvenlik kameraları kaydetti.

Bartın’da meydana gelen olayda Karaçay mevkiinde trafik kontrolü yapan Bartın Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri Amasra’dan Bartın istikametine doğru gelen Sibel Y. yönetimindeki 74 AAD 330 plakalı otomobili durdurmak istedi. Yapılan uyarılara aldırış etmeyen araç sürücüsü bu sırada kendisine sağa doğru park etmesi için yönlendirmeye çalışan Turgut Çalıkoğlu isimli trafik polisine çarptı.

YARALININ VÜCUDUNDA KIRIKLAR VAR 

Çarpmanın etkisi ile yaralanan trafik polisi, arkadaşları tarafından çağrılan ambulansla Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çalıkoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, vücudunda bazı kırıklar olduğu belirtildi. 1.40 promil alkollü olduğu tespit edilen araç sürücüsü ise göz altına alındı. Kaza anı bölgede bulunan güvenlik kamerasına an be an yansıdı.

Bartın'da alkollü kadın sürücü dehşeti! ile ilgili etiketler Bartın kadın sürücü alkollü
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.