Bartın TOKİ kurası canlı izle! Bartın TOKİ kura sonuçları…

Bartın TOKİ kurası canlı yayını başladı. Türkiye'de TOKİ kuraları Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu illerinde başladı. 31 Ekim'de biten TOKİ başvuruları için Şırnak, Ardahan, Kars, Siirt, Iğdır, Batman, Ağrı, Mardin, Van için kura çekimi gerçekleşmişti. Bugün ise Bartın'da TOKİ kurası çekiliyor. Haberimizin içerisinden Bartın TOKİ kurası canlı izle seçeneğine erişebilirsiniz. İşte Bartın TOKİ kurası canlı izle ve Bartın TOKİ kura sonuçları…

Bartın TOKİ kurası canlı izle seçenekleri sıkça araştırılıyor. İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında kura çekimleri başlarken bugün Bartın'da TOKİ heyecanı yaşanacak. Her gün sonuçlar TOKİ'nin internet sayfasında yayınlanırken Bartın TOKİ kurası canlı izle seçeneğine haberimizden erişebilirsiniz. İşte Samsun TOKİ kurası canlı izle ve Samsun TOKİ kura sonuçları…

BARTIN TOKİ KURASI CANLI İZLE VE BARTINTOKİ KURA SONUÇLARI…

Bartın TOKİ kurası canlı izle seçeneği için tıklayınız…

Kura çekimini canlı olarak izleyemeyecek olan kişiler ise çekiliş tamamlandıktan sonra TOKİ’nin resmi internet adresi üzerinden sorgulama yapabilecekler.

TOKİ KURA SONUCU SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

E-DEVLET TOKİ SONUCU SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

BAŞVURU ÜCRETİ İADESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

"Başvuru dönemi içinde" başvuru bedelini alarak başvurusunu iptal edebilir. Daha sonra asil hak sahibi olmayanların başvuru bedelleri kuradan sonra 5 işgünü sonra iade edilecek. Başvurusu iptal edilenler de kurayı beklemeden başvuru bedelini iade alabilecekler.

 

Bartın TOKİ kurası canlı izle! Bartın TOKİ kura sonuçları… ile ilgili etiketler TOKİ kura
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.