Bartın-Karabük yolunda ikinci köprü çöktü

Bartın'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Bartın-Karabük karayolunda ikinci köprü çöktü. Yolda mahsur kalan AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, ekipler ve vatandaşlar itfaiye merdiveniyle kurtarıldı.

Bartın'da öğleden sonra tekrar etkili olan sağanak yağışın ardından Kavlakdibi Köprüsü çöktü.

Bartın-Karabük yolunda ikinci köprü çöktü

Kavlakdibi Köprüsü ve gece saatlerinde etkili olan yağış sonrası Bahçecik köyü mevkisindeki köprünün çökmesi nedeniyle AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Sarı, Karayolları, jandarma, İhlas Haber Ajansı ekibi ve vatandaşlar çöken iki köprü arasında mahsur kaldı.

Bartın-Karabük yolunda ikinci köprü çöktü - Resim : 2

Kara yolları ekipleri her iki köprüde de çalışma başlatırken, yarına kadar yoldan araç geçişinin sağlanamayacağı belirtildi.

Bartın-Karabük yolunda ikinci köprü çöktü - Resim : 3

MAHSUR KALANLAR KURTARILDI

Bartın'da yaşanan sel sonrası iki köprünün çökmesiyle yolda mahsur kalan vekil, ekipler ve vatandaşlar itfaiye merdiveni ile kurtarıldı.

Bartın-Karabük yolunda ikinci köprü çöktü - Resim : 4

Karayolları ekiplerinin her iki köprüdeki çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Bartın-Karabük yolunda ikinci köprü çöktü ile ilgili etiketler Bartın Karabük Sel (Doğa olayı) Köprü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.