Barney Stinson hayranlarını sevindiren haber! How I Met Your Father dizisinden Barney Stinson sürprizi! 2. sezona dahil oldu!

How I Met Your Mother dizisinde Barney karakteri ile sevilen Neil Patrick Harris, dizinin devamı niteliğinde olan How I Met Your Father dizisinin 2. sezonunda yer aldı. Dizinin hayranlarını sevindiren haber!

Ünlü ABD yapımı sitcom dizisi How I Met Your Mother dizisinde Barney Stinson karakterine hayat veren ünlü oyuncu Neil Patrick Harris, Hulu’nun spin – off dizisi How I Met Your Father’ın 2. sezonunun izleyicilere büyük bir sürpriz yaptı.

Yıllar sonra aynı karakter ile bir kere daha izleyici karşısına çıkan Barney karakteri dizinin hayranlarını bir hayli sevindirdi. Barney karakterinin dizinin ilerleyen bölümlerinde de yer almasının beklendiği ifade ediliyor.

BARNEY STİNSON YENİDEN EKRANLARA DÖNDÜ!

Neil Patrick Harris tarafından ilk olarak How I Met Your Mother adlı dizide Barney Stinson karakteri canlandırılmıştı. Bu dizide çok sevilen ve dünya genelinde hayran kitlesi elde etmeyi başaran Barney karakteri yeniden ekranlara döndü.

How I Met Your Father dizisinin 2. sezonunda Cool and Chill başlıklı ilk bölümün son sahnelerinde ekrana gelen Barney, izleyicilerin büyük bir mutluluk yaşamasına neden oldu. Söz konusu sahnede Sophie, annesi Lori’ye ‘’sanırım babamla çıkıyorum’’ diyen bir sesli mesaj bıraktığı sırada lüks bir araca çarpıyor. Araçtan ise Barney’nin inmesi herkesi şaşırttı.

GELECEK BÖLÜMLERDE DE YER ALACAK!

Barney Stinson hayranlarını sevindiren haber! How I Met Your Father dizisinden Barney Stinson sürprizi! 2. sezona dahil oldu!

Hilary Duff’ın başrolünde yer aldığı How I Met Your Father dizisinin geçen yılık ilk sezonunda yayınlanan finalde Cobie Smulders, Robin Scherbatsky rolüyle geri dönmüştü. 2. sezonda ise Barney Stinson karakterinin dönüşü izleyicileri bir hayli sevindirdi. Ancak yeni sezonda Barney karakterinin geri dönüşü sadece küçük sahnelerden oluşacak.

Dizinin yaratıcılarından Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger tarafından Barney Stinson karakterinin daha fazla bölüm için geri döneceğini açıklaması ise dizinin hayranları tarafından memnuniyetle karşılandı. Dizide Barney’in üstleneceği rol henüz netleşmezken Barney’nin Sophie’nin babası olmadığı bilgisi paylaşıldı. Dizinin gelecek bölümlerinde ise detaylar belli olacak.

Barney Stinson hayranlarını sevindiren haber! How I Met Your Father dizisinden Barney Stinson sürprizi! 2. sezona dahil oldu! ile ilgili etiketler dizi film
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.