Barlas'ın FETÖ'cü Kanter'e "don" göndermesi bumerang gibi kendisini vurdu!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ABD'de yaşayan manevi oğlu Enes Kanter'in sevgilisi Ariana Rockefeller'a maklube yaptırması günün en çok konuşulan konusu oldu. O ana ilişkin görüntüler sosyal medyada gündem olurken, en ilginç yorum Cemil Barlas'tan geldi. Barlas, videoyu paylaşarak "Sonra da don koklayıp sümük yalamışlardır." dedi. Ancak Barlas'ın geçmişte evinde FETÖ'cülere maklube partileri düzenlediği göz önüne alındığında, Kanter'i hedef alan bu sözleri bumerang gibi kendisini vurdu!

Firari FETÖ'cü Enes Kanter'in dünyanın en zengin ve tanınmış ailelerinden olan Rockefeller'ların torunu Ariana Rockefeller'a maklube yaptırdığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Genç Rockefeller'ın FETÖ üyeleriyle özdeşleşen 'maklube' yemeğini servis ettiği ve Kanter'in yemeğin tadına baktığı görüntüler sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

 "DON KOKLAYIP SÜMÜK YALAMIŞLARDIR"

Bu görüntüleri eleştirenler arasında en dikkat çeken mesaj ise Cemil Barlas'tan geldi. Videoyu Twitter hesabından paylaşan Barlas, "Sonra da don koklayıp sümük yalamışlardır.." diyerek FETÖ'cü Kanter'i hedef aldı.

KENDİSİ DE MAKLUBECİ!

Ancak Barlas'ın bu paylaşımı bumerang gibi kendisini vurdu! Çünkü Barlas da tıpkı FETÖ'cü Enes Kanter gibi bir maklubesever!

Cemil Barlas, FETÖ'cülere evinde verdiği maklube partileri ile biliniyor. Hatta, 2012 yılında sosyal medya hesabından paylaştığı maklube fotoğrafı ile bu partilerden bir tanesini kamuoyuna duyurmuştu.

Barlas'ın FETÖ'cü Kanter'e "don" göndermesi bumerang gibi kendisini vurdu!

NE OLMUŞTU?

FETÖ'nün medya yapılanmasına yönelik davada söz hakkı verilen tutuklu kapatılan eski Zaman gazetesi muhabiri Hanım Büşra Erdal, "Cemil Barlas'ın evine makbule yemeye çağrılmışım" demişti. 

 

 

 

Barlas'ın FETÖ'cü Kanter'e "don" göndermesi bumerang gibi kendisini vurdu! ile ilgili etiketler FETÖ Enes Kanter maklube Cemil Barlas
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.