Bariyerleri kıran boğa seyircilere saldırdı

İspanya’da düzenlenen boğa güreşi festivalinde bir boğa bariyerleri kırdı. Kışkırtılan boğa, demir kapıyı iterek seyircileri sıkıştırdı. O anlar cep telefonu ile kaydedildi.

İspanya’nın Valladolid şehrindeki Pollos kasabasında yapılan boğa güreşleri festivalinde boğalardan biri güvenlik bariyerini kırarak seyircilere saldırdı.

Paniğe kapılan çevredekilerden bazıları kaçarken, bazıları da metal bariyerlerde bulunan kapının ardına sığındı. Kışkırtılan boğa, demir kapıyı iterek seyircileri sıkıştırdı. Olayda yaralanan olmazken, boğa yakalanarak festival alanına geri götürüldü.

BOĞA GÜREŞLERİNİN YASAKLANMASI ÇAĞRISI

İspanya Hayvan İstismarı Karşıtı Partisi (PACMA) tarafından yapılan açıklamada, yaşanan olay kınanarak, hayvanlar için bir şiddet ve ölüm anlamına gelen boğa güreşlerinin insanlar için de tehlikeli olduğu için yasaklanması gerektiği belirtildi.

EKİM AYINDA BİR KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Geçtiğimiz ekim ayında İspanya’nın Onda şehrinde yapılan boğa güreşleri festivalinde 55 yaşındaki bir adam boğanın saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmişti.

Bariyerleri kıran boğa seyircilere saldırdı ile ilgili etiketler İspanya boğa güreşi boğa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.