Son dakika... Yarkadaş ve Saymaz'a karantina tepkisi!

Son dakika... Gazeteciler İsmail Saymaz ve Barış Yarkadaş'ın koronavirüs Avrupa'da kol gezerken Türkiye dışına çıkıp geri döndükleri iddia edildi. İsmail Saymaz'ın, 1 Mart'ta 2 binden fazla koronavirüs vakasının yaşandığı İsviçre'ye gittiği belirtilirken, Yarkadaş'ın ise 2 Mart'ta 6 binden fazla vaka sayısı olan Almanya'ya gittiği ifade edildi. Bu haber sosyal medyada büyük tepki topladı.

Koronavirüs Türkiye son dakika haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve dünyanın birçok ülkesinde görülen virüsün ülkemizde kaç kişiyi etkilediği ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Son dakika... Yarkadaş ve Saymaz'a karantina tepkisi!

Dünyanın koronavirüsle mücadele ettiği bu günlerde gazeteciler İsmail Saymaz ve Barış Yarkadaş'ın Avrupa gidip geri döndükleri iddia edildi.

Son dakika... Yarkadaş ve Saymaz'a karantina tepkisi! - Resim : 2

İsmail Saymaz'ın 1 Mart'ta 2 binden fazla koronavirüs vakasının yaşandığı İsviçre'ye gittiği, yurda döndükten sonra da 14 gün karantina kuralına uymayarak bir çok televizyon programına konuk olduğu ortaya çıktı.

Barış Yarkadaş'ın ise 2 Mart'ta bulunduğu Almanya'da 6 binden fazla vaka sayısı bulunuyor.

Son dakika... Yarkadaş ve Saymaz'a karantina tepkisi! ile ilgili etiketler İsmail Saymaz Barış Yarkadaş Koronavirüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.