Barış Yarkadaş ve Fatih Altaylı'dan 'Ateş'li polemik

Habertürk yazarı Fatih Altaylı ile Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş, sosyal medya üzerinden tartıştı. Veyis Ateş'in SBK Holding'in firari patronu Sezgin Baran Korkmaz'dan para istediği iddiası üzerine başlayan tartışma sonrası Yarkadaş, Altaylı'yı canlı yayın programına davet etti.

Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, dün akşam TV100'de katıldığı Sağlı Sollu isimli programda Habertürk TV'ye yüklendi.

Veyis Ateş'in Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği iddialarına ilişkin konuşan Yarkadaş, Habertürk yazarları Fatih Altaylı ve Sevilay Yılman'a konuşma yasağı konulduğunu öne sürdü.

Yarkadaş, "Fatih Altaylı'ya da Sevilay Yılman'a da konuşma yasağı koydular. Salı günü biz KRT'ye çağırdık, önce geleceğim dedi sonra grup çıkmayacaksın dedi. Şaban Sevinç'in Bizim TV'sine çıkacaktı, onu da engelledi. Sen eğer bu 10 milyon euroyu kimin için istediğini sormuyorsan Veyis Ateş’in savunmasını isteyip bu işin içinden sıyrılamazsın." ifadelerini kullandı.

FATİH ALTAYLI'DAN YANIT: ADIMI KULLANMAYIN

Fatih Altaylı'dan Barış Yarkadaş'ın iddialarına yanıt geldi. Twitter hesabından payaşım yapan Altaylı, "Barış Yarkadaş kardeşim. Bir ithamda bulunacaksan isimle bulun. Ortaya laf atma. Ayıptır. Yayına çıkma sözü verip de çıkmayan kim ise adıyla sanıyla belirt. Ne sana ne de başka birine programa çıkarım deyip de iptal etmedim. Adımı her kullanmayın" dedi.

Barış Yarkadaş ve Fatih Altaylı'dan 'Ateş'li polemik

YARKADAŞ'TAN DAVET: BİRLİKTE KONUŞALIM

Yarkadaş ise Altaylı'yı KRT TV'de Şimdiki Zaman programına davet etti. Yarkadaş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Fatih Abi eğer uygunsan salı günü saat 20.00'de KRT - Şimdiki Zaman'a bekliyoruz. Veyis Ateş'in sebepsiz zenginleşmesi ve Habertürk'ün bu durum karşısındaki tavrını birlikte konuşalım."

 

Barış Yarkadaş ve Fatih Altaylı'dan 'Ateş'li polemik ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Barış Yarkadaş Habertürk Sevilay Yılman veyis ateş sezgin baran korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.