Barış Yarkadaş'tan sel felaketinde 'uzaktan yönetiyorum' diyen İmamoğlu'na tepki: 'O zaman İBB Genel Merkezi'ni de kaldıralım'

Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, katıldığı bir televizyon programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun hacca gidecekken AFAD'ın uyarısı üzerine İstanbul'da kaldığını belirtti. Yarkadaş, sel felaketinde tatilde olan ve 'durumu uzaktan kontrol ediyorum' diyen İmamoğlu'nu eleştirdi. Yarkadaş, uzaktan yönetiliyorsa O zaman İBB Genel Merkezi'ni de kaldıralım, internetten yönetin' dedi.

Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, katıldığı canlı yayında İstanbul'da sel felaketi yaşanırken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tatilde olmasını eleştirdi.

"SÜLEYMAN SOYLU HACCA GİDECEKKEN İSTANBUL'DA KALDI"

Yarkadaş, 'Süleyman Soylu'nun yakın bir çalışma arkadaşı 'Süleyman Bey aslında hacca gidiyordu ama AFAD'ın uyarısı üzerine İstanbul'da kalmayı tercih etti.' dedi.

Vali orada, İçişleri Bakanı orada Belediye Başkanı yok. Ben bunu CHP'li bir seçmen olarak kabul etmiyorum.' diye konuştu.

 

 

Barış Yarkadaş'tan sel felaketinde 'uzaktan yönetiyorum' diyen İmamoğlu'na tepki: 'O zaman İBB Genel Merkezi'ni de kaldıralım' ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Sel (Doğa olayı) Süleyman Soylu eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.