Barış Pınarı harekatına katılan birlikler! Barış Pınarı harekatı nedir?

Barış Pınarı harekatına katılan birlikler! Harekatın başladığını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabı Twitter'dan duyurdu.Son dakika gelen bilgilerden sonra hangi birliklerin katıldığı ise merak konusu. Detaylar haberimizde...

Barış Pınarı harekatına katılan birlikler! Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Fırat'ın doğusuna harekatın başladığını belirtti. Erdoğan'ın mesajın operasyon ile ilgili detay yer aldı. Peki Barış Pınarı harekatına katılan birlikler hangileri?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk Silahlı Kuvvetleri'miz Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve Deaş terör örgütlerine karşı #BarışPınarıHarekatı'nı başlatmıştır. Amacımız güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmektir. Barış Pınarı Harekatı ile, Ülkemize yönelik terör tehdidini bertaraf edeceğiz. Oluşturacağımız GÜVENLİ BÖLGE sayesinde Suriyeli sığınmacıların ülkelerine dönmelerini sağlayacağız. Suriye'nin toprak bütünlüğünü koruyacak, tüm bölge halkını terörün pençesinden kurtaracağız.

Barış Pınarı harekatına katılan birlikler! Barış Pınarı harekatı nedir?

FIRAT'IN DOĞUSU NERESİ?

Fırat Nehri'nin doğusundaki en büyük yerleşim alanları Halep'in Ayn El Arab, Rakka'nın Tel Abyad ve Tabka, Haseke'nin Kamışlı, Amude ve Rasulayn ilçeleri ile Deyrizor'un kuzey kesimlerinden oluşuyor.

Barış Pınarı harekatına katılan birlikler! Barış Pınarı harekatı nedir? ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Son dakika Suriye Fırat'ın doğusu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.