Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan 11 terörist öldürüldü!

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesine sızma ve saldırı girişiminde bulunan 11 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Bakanlık açıklamasında, "Geçit vermeyeceğiz! Terör örgütü PKK/YPG’nin Barış Pınarı bölgesindeki güvenlik ve huzur ortamını bozmaya yönelik sızma ve saldırı girişimi, Kahraman Komandolarımız tarafından önlendi." ifadeleri kullanıldı.

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesine sızma ve saldırma girişiminde bulunan 11 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlığın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada 'Geçit vermeyeceğiz!' ifadesi kullanıldı. İşte MSB'nin yaptığı o açıklama;

"Terör örgütü PKK/YPG’nin Barış Pınarı bölgesindeki güvenlik ve huzur ortamını bozmaya yönelik sızma ve saldırı girişimi, Kahraman Komandolarımız tarafından önlendi. 11 PKK/YPG’li terörist başarılı bir operasyonla amaçlarına ulaşamadan etkisiz hâle getirildi."

Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan 11 terörist öldürüldü! ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı terörist msb barış pınarı bölgesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.