Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 5 terörist öldürüldü

Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 5 terörist, güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirildi. Son operasyonla birlikte bugün etkisiz hale getirilen terörist sayısı 8 oldu.

Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 5 teröristin güvenlik güçlerinin başarı operasyonuyla etkisiz hale getirildiği öğrenildi. Bu operasyonla birlikte bugün etkisiz hale getirilen terörist sayısı 8 oldu.

BAKAN SOYLU: YURT İÇİNDE TERÖRİST SAYISI 180'İN ALTINA DÜŞTÜ

Terörle mücadeleye ilişkin açıklamada bulunan Bakan Soylu, "Türkiye'de bulunan terörist sayısı 180'in altına düştü. 167'yi aştı, bizim terör örgütünden ikna ettiklerimiz bu yıl. Terör örgütü Türkiye'den 46 kişiyi ikna edip dağa kaçırabiliyor. Biz onların içinden 167 kişiyi alabiliyoruz ve devlet olarak bizim terör örgütü içindeki etkinliğimiz onların 3 katından fazla. Türkiye'nin geldiği nokta burası" dedi.

Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 5 terörist öldürüldü ile ilgili etiketler Barış Pınarı Harekatı terörist Operasyon saldırı girişimi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.