Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı aşkında son gelişme! Üvey babaya ziyaret...

Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2020 yarışma programından sonra popülerliği oldukça artan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı’nın attıkları her adım olay yaratmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde İranlı R&B sanatçısı Pooyan Mokhtari’nin KOVID-19 şarkısının lansmanına katılan ikilinin geceye el ele geldikleri iddia edilmişti. Kanyon’da yapılan özel kutlamada Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı’nın uyumlu kıyafetleri de hayranlarının dikkatinden kaçmamıştı. Aşklarını artık saklamadıkları söylenen ikili aile ziyaretlerine de tam gaz devam ediyor.

Yaz başında birlikte Çeşme tatiline çıkan çift Barış Murat Yağcı’nın babasının Alaçatı Hacımemiş’de bulunan kumrucu dükkanını ziyaret etmişti. Güven Yağcı’yla tanışan Survivor Nisa bir kez daha görücüye çıktı. Survivor Nisa Barış Murat Yağcı’nın üvey babası Erhan Ernak tanıştı.

Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı aşkında son gelişme! Üvey babaya ziyaret...

ÜVEY BABAYA DESTEK

Survivor programının sevilen yarışmacıları Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı Darüşşafaka Tekfen-Bahçeşehir Koleji baketbol maçını canlı olarak izledi.

Survivor finalisti Barış Murat Yağcı, Bahçeşehir Koleji takımının yardımcı antrenörü üvey babası Erhan Ernak’a destek olmak için maçı Nisa Bölükbaşı’yla tribünden izledi. 91-95 skorla tamamlanan maçın galibi Bahçehir Koleji oldu. Maçın ardından Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı galibiyetten dolayı Erhan Ernak’ı tebrik etmeyi ihmal etmedi. 

Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı aşkında son gelişme! Üvey babaya ziyaret... - Resim : 2

 

 

Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı aşkında son gelişme! Üvey babaya ziyaret... ile ilgili etiketler Barış Murat Yağcı Survivor Nisa Bölükbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.